Milyen az amikor valaki azért nem tud a jelenben lenni, mert folyamatosan azon kattog, hogy ki kell kapcsolnia az agyát, és a jelenben kell lennie? Emiatt, ami ott van a szeme előtt, nem veszi észre, és nem tud meghallani dolgokat.
Figyelt kérdés
Ezt figyeltem meg, miközben én tényleg a jelenben voltam. És látom magam előtt aki szentbeszédet intéz hozzám a jelenlétről, de nincs ott, mert azon igyekszik hogy a jelenben legyen, vagy előítéletekkel van elfoglalva. Nem veszi észre a körülöttünk lévő dolgokat, amiket a szeme lát, a füle hall, pl hogy szépek a növények, milyen illat van, miről beszélünk amúgy a jelenlét témán kívül és a múltjának a témáin kívül. Másnak meg automatikusan megy. És neki is néha, de amint elkezd a jelenlétről beszélni és ezzel foglalkozni, akkor már kattog.2022. dec. 15. 13:49
1/36 anonim válasza:
Szóval sokkal jobban tolod mint az a másik szerinted. Grats.
2/36 A kérdező kommentje:
Igen, mert én amit mond, mind vissza tudom ismételni. Ott vagyok a jelenben, és odafigyelek rá. Ő meg semmit nem abból amit mondok.
2022. dec. 15. 14:01
3/36 anonim válasza:
Akkor ezt a kérdéskört kiveséztük nemdebár.
4/36 A kérdező kommentje:
Most ez neked betalált valahol?
2022. dec. 15. 14:08
5/36 anonim válasza:
Nem is tudom, kakkantanom kéne eléggé, az számít?
6/36 A kérdező kommentje:
Menjél nyugodtan, jó szórakozást :)
2022. dec. 15. 14:13
7/36 anonim válasza:
De most ennek a kérdésnek mi is volt a konkrét célja? Elolvastad a Most Hatalmát azt látom, de most kit akarsz leszólni? Aki nem olvasta? Vagy aki nem úgy értelmezte, mint te? Tényleg nem rosszból írom, csak kíváncsi vagyok, mert az írásod stílusából ez jön le.
8/36 A kérdező kommentje:
Nem olvastam el, videókon hallgattam meg.
Tetszik is a lényegi mondanivalója.
De van egy tapasztalatom olyannal aki szerint én nem értem de ő igen, és szerinte még sokkal többet folyamatosan hallgatnom kellene, és mondja és mondja és mondja (kb 1 óra szöveget letol ilyenkor átlagban).
Másoknál is volt néha ilyen tapasztalatom, hogy pont azt nem csinálták amiről tanítottak.
Ez viszont ma jutott eszembe hogy ő olyankor nincs a jelenben mikor azt hiszi abban van, és azt mondja hogy abban van. Tehát hogy figyeljek oda, mert aki kijelenti hogy ő a jelenben van, az csak egy szöveg, nem jelent semmit.
Aki a jelenben van azt másból lehet észrevenni. Szerinted hogy van ez?
2022. dec. 15. 14:31
9/36 anonim válasza:
Közhírré akarta dobolni hogy faszán tolja szerinte, kérdés nem volt igazán. Közben sikerült kakkantanom, rövid volt de velős.
10/36 anonim válasza:
Aki ilyen kérdést kiír, az bizonyosan senkinél nem jobb semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!