Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen az amikor valaki azért...

Milyen az amikor valaki azért nem tud a jelenben lenni, mert folyamatosan azon kattog, hogy ki kell kapcsolnia az agyát, és a jelenben kell lennie? Emiatt, ami ott van a szeme előtt, nem veszi észre, és nem tud meghallani dolgokat.

Figyelt kérdés
Ezt figyeltem meg, miközben én tényleg a jelenben voltam. És látom magam előtt aki szentbeszédet intéz hozzám a jelenlétről, de nincs ott, mert azon igyekszik hogy a jelenben legyen, vagy előítéletekkel van elfoglalva. Nem veszi észre a körülöttünk lévő dolgokat, amiket a szeme lát, a füle hall, pl hogy szépek a növények, milyen illat van, miről beszélünk amúgy a jelenlét témán kívül és a múltjának a témáin kívül. Másnak meg automatikusan megy. És neki is néha, de amint elkezd a jelenlétről beszélni és ezzel foglalkozni, akkor már kattog.

2022. dec. 15. 13:49
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a Tolle közösség :)
2022. dec. 15. 16:24
 32/36 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatom szerint az ezós körök tele vannak görcsös, szkeptikus, kötözködő alakokkal. Te nem azt láttad, nem úgy kell értelmezni, te még nem vagy azon a szinten, majd ha megtanulod a "technikákat" stb. stb. Jobb esetben legalább annyit hozzátesz, hogy neki se megy semmi.

Egy átlag ovis nagycsoportban több jelenben élő és megvilágosult van 🤷‍♀️

Ha jól értelmeztem, hogy valami ilyesmi volt a kérdés.

2022. dec. 15. 17:35
 33/36 A kérdező kommentje:
32. Igen, de ők nem szkeptikusok hanem épp hogy azt hiszik ők a nagyon beavatottak. Különben akik itt voltak napközben, lehet azt hitték róluk van szó, pedig biztos hogy nem róluk van szó, mert ő nem gyakorizik akiről írtam. De úgy látszik több hasonló is van.
2022. dec. 15. 18:26
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
#32 #33 Na, én is az ilyenek miatt kerülöm inkább az ilyen közösségeket. Pedig jó lenne ezeket a témákat néha megbeszélni, megvitatni valakikkel. A Tudatos Teremtés youtube csatornán volt is nemrég egy videó ezekről a toxikus spirituális, ezós csoportokról. Megnyugtató volt hallani, hogy nem csak én futok bele mindig az ilyen emberekbe. Ugyanakkor elszomorító, hogy mindenhol ez megy.
2022. dec. 15. 18:36
 35/36 anonim ***** válasza:
51%
Én nem vagyok megvilàgosult és itt nem is kapok sosem vàlaszt..ma könyvet se talàltam ujat vagy vmi alapoktol indulot..
2022. dec. 15. 19:25
 36/36 anonim ***** válasza:
51%
Rossz.
2022. dec. 15. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!