Milyen az amikor valaki azért nem tud a jelenben lenni, mert folyamatosan azon kattog, hogy ki kell kapcsolnia az agyát, és a jelenben kell lennie? Emiatt, ami ott van a szeme előtt, nem veszi észre, és nem tud meghallani dolgokat.
Figyelt kérdés
Ezt figyeltem meg, miközben én tényleg a jelenben voltam. És látom magam előtt aki szentbeszédet intéz hozzám a jelenlétről, de nincs ott, mert azon igyekszik hogy a jelenben legyen, vagy előítéletekkel van elfoglalva. Nem veszi észre a körülöttünk lévő dolgokat, amiket a szeme lát, a füle hall, pl hogy szépek a növények, milyen illat van, miről beszélünk amúgy a jelenlét témán kívül és a múltjának a témáin kívül. Másnak meg automatikusan megy. És neki is néha, de amint elkezd a jelenlétről beszélni és ezzel foglalkozni, akkor már kattog.2022. dec. 15. 13:49
21/36 A kérdező kommentje:
20 Mi ez itt irodalmi mű? :)
2022. dec. 15. 15:46
22/36 anonim válasza:
A kérdezőnek hetente van egy ilyen kérdése... Szerintem csak trollkodik.
23/36 A kérdező kommentje:
Viszlát jövő héten :)
De ha valaki válaszol rendesen annak előre is köszi.
2022. dec. 15. 16:02
24/36 anonim válasza:
Nem karácsonykor nincs trollkodás meg hármasozás sem ..
25/36 A kérdező kommentje:
Miért, ennél a kérdésnél még mindig jobban pörög a téma mint a face csoportokban, már 24 hozzászólás van. Ott meg néha kitesz valaki idézetet és sehol semmi. Senki nem mond újat, csak másolgatnak.
2022. dec. 15. 16:11
26/36 anonim válasza:
Biztos el vannak foglalva a jelennel. A kakkantás meg ugye vagy jövő vagy múlt, kivéve ha.
27/36 A kérdező kommentje:
24 mi az a hármasozás, ha problémád van valakivel vele beszéld meg személyesen, ne itt utalj valami egyéni szoc nyomorodra.
2022. dec. 15. 16:17
28/36 A kérdező kommentje:
26, a lényeg hogy jó legyen az emésztésed, és mindig kitedd a netre hogy hol tart a folyamat. Remélem azért képeket nem szoktál posztolni. Fő az egészség.
2022. dec. 15. 16:18
29/36 anonim válasza:
Nem szoktam fotózni. Téged érdekelne?
30/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom de neked nem bili volt a jeled az oviban?
2022. dec. 15. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!