Aki volt már alvajáró plz írja le kommba h mit csinált (? )
Sajnos ez nem csak ezoteria, a kémiai altatók gyakori mellékhatása.
Sőt étel készítése sem ritka (ezt említi a betegtájékoztató is). Ébren kerülöm a konyhát, ellenben bealtatózva többször főzőcskéztem és zabáltam.
Néha kimegyek a konyhába és beszélek, mintha ülne ott valaki (de hajnali háromkor nem sűrűn...) :)
Volt egyszer hogy beálltam a zuhanyfülkébe és zuhanyzást mímeltem (mostam magam, de pizsiben). Anyám szedett ki.
Egyszer kinyitogattam az ablakokat, egyszer pedig kipakoltam az ékszeres dobozom tartalmát szép egyenes sorokba rendezve a szőnyegre.
25/L
Én olyan 6-7 éves koromban rendszeresen kimászkáltam a konyhába,mindig elővettem valamit. Lábost,vagy fakanalat.Anyámék egyszer meg is ijedtek,mert beleöntöttem a tejet a lábosba,de levertem és nagyot csörömpölt. Ekkor kijöttek, hogy mi lehetett az a zaj és engem találtak ott ahogy tapicskolok a tejben,ami már szétfolyt az egész konyhában. Érdekes volt,mert arra már emlékszem,amikor anyuék kijöttek,de olyan hirtelen történt minden,meg arra is emlékszem, hogy apám a karjában vitt vissza a szobámba,de a többire meg nem.
L/20
Unokatesómmal egy szobában aludtunk, ő már horkolt. Egyszer felült az ágyon:
-Ott.
-Mi van? -kérdem.
-Ott.
- Mi van ott?
- Ott fenn...
- Merre? Miről beszélsz?
- Ott nagyon magasan... Ott van... az... anyag!
És mutatott a plafonra. Én teli torkből elkezdtem röhögni, de ez nem zavarta, visszafeküdt, és aludt.
Meg én egyszer leszedtem nővérem Axl Rose poszterét a falról, ami az ágya fölött volt, mert fáztam, és avval akartam betakarózni. De felébredt, és megvert. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!