Szerintetek, mi ez az érdekes változás a Schumann rezonanciában?
A rezonancia mintázata eddig eléggé kaotikus képet mutatott, - leginkább a közelgő földrengések jeleihez hasonlított, most viszont inkább tűnik egyfajta "sormintának". Talán az emberi DNS aktiválásához járul hozzá, -egyáltalán, mi lehet az oka ennek a hirtelen változásnak?
https://www.youtube.com/watch?v=IZbWAI0ita8&t=18s
Hát ez már lezajlott..Pár napja olvastam egy reikistől,hogy megváltozott a képességük,meg kibővült az eszköztáruk is és aki nem tudta felvenni most az energiákat az nem fog tudni gyógyítani pl..
Meg még énis éreztem,hogy 2 hete nyomják rám a negatív energiákat sűrű volt körülöttem a légkör és 3. nap után mintha kicseréltek volna olyan súlyokat engedtem el...
Én nem igazán értek hozzá,de szerintem ez 1 koncentráltan fénykódokkal megtöltött energiacsomag volt amit csak az orosz mért a legtisztábban...
Napkitörés,napszél eddigis volt de az nem dalol,(csak a fény) szóval ezmiez..
A spiris Shumann fehérfény lesők szerintem pont ezt várták,nem pedig a sima gammákat amik fejfájást,álmatlanságot miegymást okoz..
Aztán ezt találtam:
A Voyagers anyagokat a Shana fordítja én nem ismerem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!