Létezik olyan kezelést ami meghozza a változást?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz passzban vagyok,szerintem életem mélypontját,minden ágon káosz az életem.Keresek egy olyan szakembert aki ezekre a problémáira választ ad és esetleg az utamban is segít.Gondolok itt kineziológusra,Access-bars kezelésre stb. Esetleg személyes tapasztalatokra is kíváncsi lennék! Negatív kommenteket nem kérek! Köszönöm!2022. nov. 28. 11:07
2/8 Közveszélyes Kontár válasza:
tisztanjarot keress fel
3/8 anonim válasza:
Ha életed minden területe mélypontban, akkor hogy van pénzed kezelésekre? Mert azért ezek nem olcsóak. Ha van pénzed, legalább egy terület rendben van :) Jól gondold meg mire költöd a pénzed, mert hamar lehúzhatnak párszázezerrel észre se veszed. Valami közösségi programba fizess be. Mi a hobbid? Mi érdekel?
4/8 anonim válasza:
Magadra rántottál olyan dolgokat, amikkel nem lenne dolgod.
Írj egy listát, mikkel foglalkozol, és húzd ki belőle azokat, amik a legkevésbé fontosak neked és főleg hosszú távon nem inspirálnak!
Aztán lépj ki ezekből a szitukból!
5/8 anonim válasza:
Csak pszichiátria ne… ott tönkretesznek
6/8 anonim válasza:
Könnyű ám mondani,tanácsolni, hogy lépj ki,vagy hagyd ott a rossz helyzeteket.
Embereket nem mindig tudsz negálni,sem helyzeteket lenullázni.A családtagokat nem tudod kidobni az ablakon,ha azok okozzák a bajt,vagy gátolnak.Elköltözni sem könnyű,sem munkahelyet váltani.
Az egy lufi,hogy mindenki a maga sorsát alakítja.Ez kb 20 %-ban igaz.Rengeteg lehúzó embert nem tudsz elhagyni magad mellől.Még ha akar valaki,akkor sem.
8/8 anonim válasza:
Igen, a változás, változtatás baromi nehéz dolog, hisz olyan dolgokat kell tennünk, amit nem feltétlenül akarunk is...vagy megszoktuk már az adott "problémát" és nem lehet csak úgy pikk-pakk kilépni belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!