Szellemeket videoztak egy elhagyatott temetőben, méghózzá a TESLA. No, ehhez mit szóltók szkeptikusok?
4-es vagyok
Ja amúgy én nem vagyok szkeptikus, csak kétlem hogy a Tesla beismerne ilyet.
Én se vagyok szkeptikus, láttam is már pár furcsaságot, amit józan ésszel nem lehet magyarázni.
Itt viszont szerintem egy bug vagy valami hasonló lehet. Ezt egy mesterséges intelligencia dolgozza fel. Neked ez így lehet nem sokat mond. De kezdeti fázisban csinálhat ilyeneket is. Pl kb oda írja az embereket, ahol valami nagyobb tárgy van. Ha a kocsi áll, az ember is áll, ha a kocsi mozog az ember is mozog, de nem tudja letérképezni, hogy hogyan is mozog. Emiatt mondom, hogy lehet bug.
Sok mindenre van logikus magyarázat, ritka amire nincs. Na én olyat láttam amire nincs.
Konkrétan volt egy olyan eset mikor este elmentem wc-re koliban és hallottam valami csörtetést. Kinezek, hogy melyik állat verdesi már az ajtót... Erre ott áll egy valami. Majd megindult szaladni, neki a falnak és eltünt. Na erre nincs semmilyen logikus magyarázat. Aki nem hisz ilyenekben az el se hinné. Még talán én se, ha nem a saját szememmel látom (teljesen józanul és semmi egyéb cuccal se életem soha). Teljesen lesápadva mentem vissza a koli szobába és mondom, hogy láttam valamit. Másnap szobatásam konkrétan leírta a dolgot, pedig nem mondtam el, hogy hogy nézett ki vagy mi is volt pontosan.
Az a tesla kamera is olyan, hogy gyere velem en sem megyek sehova, mutatta az egyik videoban, hogy egy autot egyszer autonak ismert fel majd szemetesbödönnek. Lehet, hogy valamit erzekelt es beakarta azonositani, inkabb mutassa, hogy van ott valami mint azt, hogy nincs ott semmi es baj legyen belőle.
Ez jo az ilyen szellemvadaszoknak, akik mindenhol minden aron szellemeket akarnak latni, hogy ott van nezzetek berosaltok. Ott van.
Egyszerű a megoldás, ki kell próbálni minden Tesla tulajdonosnak a videóban látottakat, különböző körülmények között.
Ha többször is előjön akárhol a hiba, akkor a hiba a rendszerben van, ha csak temetőben akkor az gáz.
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!