Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudatos vagy az éppen zajló...

Tudatos vagy az éppen zajló dimenzióváltásra, érzed, hogy egyre emelkedik a rezgésszintünk?

Figyelt kérdés
A harmadikból az ötödik dimenzióba térünk át. Te mit tapasztalsz ebből?

#tudat #telepátia #dimenzió #dimenzióváltás #evolúciós ugrás #kollektív tudatállapot változás
2022. dec. 11. 14:29
A kérdező szavazást indított:
semmi ilyesmit nem érzek
nálam elkezdődtek a belső változások, a környezetem pedig ezeknek megfelelően alakul
tartósan a 4.dimenzióban létezem, sokszor érzek szeretetet, örömöt, hálát, viszont félelmet már egyáltalán nem
a tudatállapotom kiterjedt az 5.dimenzióba, érzem az egységet az emberekkel, állatokkal és növényekkel, így telepatikus úton is tudok kommunikálni
23 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Emelkedik? 🤣

Drága lelkem!

Inkább esik a süllyesztőbe...

Bár emelkednénk!

Remélem neked sikerül!

2022. dec. 11. 15:05
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
Én már teljesen megemelkedtem!
2022. dec. 11. 15:25
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
inkább csökken
2022. dec. 11. 16:18
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Sose értettem mi ez a harmadikból az ötödikbe dolog. Nem látom a rendszert, amiben ezt értelmezik.

Érzem. Nagyon rég óta. Körülbelül 3 év lettem rá igazán figyelmes.

Manapság nagyon erős. Borzalmasan gyors már... és egyre csak gyorsul.

Nem tudom mit jelent az, hogy a tudatunk kiterjedt az ötödik dimenzióba. Ez a dimenzió rendszer rettenetesen nem használt, bármi is legyen ez.

Én olyan vagyok, akinek az elméje 4. dimenziós szintű, de ebben a rendszerben egy ötödik dimenziós már téridőn felül létezik.

Alsó 3 szavazási lehetőség mind igaz rám, kivéve az ötödik dimenziós dolog, aminél az ismert rendszerek alapján vagy lehetetlen az 5. dimenzióban létezni, csak elérni, de azt nekem sikerült, és bármikor megy, vagy csak értelmezhetetlen e témában. A rendszert, amit használsz, nem ismerem, de több mint valószínű, hogy engem megszólít, a kérdésed.

2022. dec. 11. 17:55
 5/13 A kérdező kommentje:

5.válaszoló, örülök neked!

Igen, a dimenzió kifejezéssel nehezebbé vált a megértés. De ha a dimenziókat különböző tudatállapotokként értelmezzük, amik az emberiségre kollektíva jellemzőek, akkor máris leegyszerűsödik a dolog, szerintem.

Hogy ez hogy néz ki a gyakorlatban?

A 3.dimenzióban lévők tudatállapota önző és érzéketlen. Azt hiszik, hogy ők az a fizikai test, amelyben most vannak, lelk így idővel megöregszenek, majd végérvényesen meghalnak. Mivel a fizikai testükkel azonosítják magukat, mindenki mástól kúlönállónak gondolják magukat mindenkitől, az embertársaikkal való energetikai kapcsolatról nincs tudomásuk.

A 4.dimenzió tudatállapota annyiban kiterjedtebb, hogy itt már belép az energia. Az idejutók felismerik a szeretetet, mint egyetemes energiát, és használni is kezdik. Használatával egyszerűen kinövik az egoista, 3D-s tudatállapotot, és egyre több magasrezgésű érzést képesek mindenki javára sugározni.

Az 5.dimenzióba való kollektív

áttérés a békét hozza el. Az emberiség harmóniában él a Természettel, nincs több rombolás, ellenségeskedés, különállóság. Itt már egység van és együttérzés. Az emberek csakis olyat tesznek, ami mindenkinek jó.

Az a gyanúm, hogy a még magasabb tudatállapotok egyikében odáig jutunk majd, hogy fizikai testre már egyáltalán nem is lesz szükségünk a létezéshez, hanem finomabb összetételű energetikai entitásokká válunk, akik tudatában vannak a halhatatlanságuknak.

2022. dec. 11. 21:16
 6/13 A kérdező kommentje:

Ilyet! Úgy küldtem el, hogy át se olvastam. Ezt a dekoncentráltságot! Most javíthatom a hülyeségeket. Előfordulási sorrendben.

* kollektívaN

* 'lelk' - egy mellékszál kezdeménye, amit elfelejtettem kifejteni, teljesen felesleges a mondatba

* 'mindenkitől' az egyik mondat végén szintén felesleges

Ezektől eltekintve, illetve ezekkel együtt érti valaki, hogy érzem az egészet?

2022. dec. 11. 21:46
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
A macskám az egyetlen, aminek a rezgésében hiszek.
2022. dec. 11. 23:05
 8/13 anonim ***** válasza:
24%

A Föld jelenlegi alapritmusa 8 Hz. Az új alapritmus 13 Hz lesz.

Átlépünk a tér világából az idő világába. Ez lesz a 4. dimenzió.

A 4. dimenzió (13 Hz) az éteri világ.

3 fontos tényező a rezgésszintváltáshoz:

- Félelmek legyőzése

- Lelki területek uralása

- Alapvető erények kifejlesztése

Egy évtized még biztos van, de a rezgésszintváltás folyamatos.

2022. dec. 12. 01:05
 9/13 anonim ***** válasza:
46%

Es miylen jelenleg zajló dolgokat tudsz mondani amik ennek a változásnak az eddigi eredményei?

2022. dec. 12. 01:07
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes, mert az emelkedés, a süllyedés és a szétválasztódás egyszerre zajlik. Nem hétköznapi időket élünk, az biztos. Ha az őrület fokozódik, ne lepődjünk meg, erről az emberek is tehetnek, főként azok.
2022. dec. 12. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!