Mitől történnek ezek a dolgok? Bővebben lent
En nem csak a fizikai sikban hiszek, hanem a szellemiben is, igy nem tortent soha hasonlo Velem,
viszont nagyon sok minden "csoda" tortent, de akkor mindig tudtam a jelenteset, s azt, hogy miert tortent.
Nem jo hit nelkul elni, de nem is lehet En ugy latom ezt a mai vilagban, foleg amikor ilyen kerdesekkel talalkozom.
Sajnalni tudom azokat, Akikkel ez megtortenik!
Valaki ezt irja: A vérizzadás (haematohydrosis) csak különlegesen erőteljes stresszhelyzet, szorongás esetén lép fel. A verejtékmirigyek körül ugyanis összetett véredények hálózata található. Nagy stressz esetén ezek a véredények erőteljesen összehúzódnak". Majd amikor a fokozott szorongást felváltja a beletörődés, ezek a hajszálerek az elpattanásig tágulnak, a vér bejut a verejtékmirigyekbe, ezek pedig megrepednek, és igen nagy mennyiségű verejtéket termelnek, amely a vérrel együtt jelenik meg a bőr felszínén.
Próbáltam utánanézni, de tulajdonképpen Jézuson meg 1-2 szenten kívül nem igazán találtam rá orvosi példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!