Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha valakiről,...

Mit tennél, ha valakiről, akit csak látásból ismersz, kiderülne, hogy vámpír? De erről csak te tudnál?

Figyelt kérdés

Tegyük fel épp sétálsz az utcán, befordulsz a sarkon. Meglátod ezt az ismerősödet, hogy beszélget valakivel. Azt már nem érted miről beszéltek eddig, mert épp elköszöntek egymástól. A következő pillanatban kezet fognak, és az ismerősöd elsuhan. Olyan sebességgel, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy nem ember.

Az is biztos, hogy nem láttak meg téged.

Mit teszel ezek után?

Tudom, hogy ezt a kérdést talán nem ebbe a kategóriába kéne tenni. De a vámpírizmus és a szexualitás gyakran összefügg szóval…

De ez most lényegtelen. Ha ez nem tetszik, a moderátorok remélem nem törlik a kérdésemet, hanem átteszik valamelyik másik kategóriába.

Tehát mit tennél?

2023. máj. 27. 13:24
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
27 így már egész más a dolog
2023. máj. 28. 01:41
 32/49 anonim ***** válasza:
Meglátszik, hogy szünet van. Unatkoztok gyerekek?
2023. máj. 28. 05:53
 33/49 A kérdező kommentje:
32 -es! Az lehet hogy mi unatkozunk. de te sem a kérdésre feleltél! Szóval te is unatkozol :)
2023. máj. 28. 09:16
 34/49 anonim válasza:
Megkínálnám fokhagymával :)
2023. máj. 28. 20:21
 35/49 anonim ***** válasza:

Csakis unatkozásból lehet megmondani a másiknak, hogy baromság amit kérdeznek?

2023. máj. 28. 21:55
 36/49 Ozmi válasza:

".. A vámpírizmus és a szexualitás gyakran összefügg.."

Egy vámpírnak nincs szívverése , így vérkeringése sincs, tehát erekció sincs. Miről beszélünk?

2023. máj. 29. 08:42
 37/49 anonim válasza:
0%

Nem tudom, mit tennék a helyedben. Könyvet írnék talán, hogy kiéljem a fanzáziámat, biztos lesz valaki, aki elolvassa - ha abban nem leszel olyan hisztis, mint a válaszaidban.

Ha a környezetem szerint kórossá válik a helyzetem, orvoshoz fordulnék.

2023. máj. 29. 08:59
 38/49 A kérdező kommentje:

36 -osnak. Mivel válaszoltam nemrég egy hasonló kérdsre

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Ezért ezt most ide is másolom…

vegyük komolyabban ezt a kérdést! És egy pillanatra felejtsük el, hogy egy fiktív teremtményről van szó!

Tehát! a vámpír történetekben általában ők már nemzőképtelenek a hagyományos emberi módon.

Anne Rice egyik történetében Lestat a vámpír így fogalmaz amikor lenéz a péniszére: A szerv a szükségtelen szerv...

Na de egész másképp van ez Stephenie Meyer regényeiben az Alkonyat-sorozatban.

Ő alapvetően felrúgta az eddigi vámpír leírások hagyományát.

(Bár én csak a filmeket láttam ebből tudok kiindulni. Így, ha van még valami, amit tudni lehet erről, azt majd írja meg valaki.)

Ezek a vámpírok elviselik a fényt! Csakis azért rejtik el magukat valamelyest mert a fényben csillog a bőrük.

És ne felejtsétek el, hogy a történet egyik fő konfliktusa a gyermek, aki vámpír apától és halandó anyától született úgy hogy szexeltek ahogy a halandók is szoktak. Kérdező te nem láttad a filmeket? Csak mert erről szól a filmek jó része, hogy született egy ilyen gyermek, most mihez is kezdjünk ezzel a helyzettel. Az is kiderül, hogy nem ő az első ilyen gyermek. Ugye a végén ez a másik hibrid oldja meg a helyzetet azzal, hogy a vámpírok elé áll és elmondja nincs mitől tartani.

Ezzel remélem megválaszoltam a kérdésedet kérdező :)

2023. máj. 29. 12:41
 39/49 anonim ***** válasza:

"Ő alapvetően felrúgta az eddigi vámpír leírások hagyományát."

Jah meg úgy kb. mindent aminek értelme volt, felesleges ezt feszegetni.

2023. máj. 29. 14:18
 40/49 anonim ***** válasza:
51%
Mit tennék? Szenteltvíz, ezüst kereszt, karó, nyakazás. Ebben a sorrendben.
2023. máj. 30. 22:35
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!