Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha valakiről,...

Mit tennél, ha valakiről, akit csak látásból ismersz, kiderülne, hogy vámpír? De erről csak te tudnál?

Figyelt kérdés

Tegyük fel épp sétálsz az utcán, befordulsz a sarkon. Meglátod ezt az ismerősödet, hogy beszélget valakivel. Azt már nem érted miről beszéltek eddig, mert épp elköszöntek egymástól. A következő pillanatban kezet fognak, és az ismerősöd elsuhan. Olyan sebességgel, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy nem ember.

Az is biztos, hogy nem láttak meg téged.

Mit teszel ezek után?

Tudom, hogy ezt a kérdést talán nem ebbe a kategóriába kéne tenni. De a vámpírizmus és a szexualitás gyakran összefügg szóval…

De ez most lényegtelen. Ha ez nem tetszik, a moderátorok remélem nem törlik a kérdésemet, hanem átteszik valamelyik másik kategóriába.

Tehát mit tennél?

2023. máj. 27. 13:24
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

Ennek mi köze van a fantáziádhoz? XD

De komolyan, hol a logikai kapocs muti már!

2023. máj. 27. 16:33
 12/49 A kérdező kommentje:

Ok 11- kifejtem mire gondoltam. Bár azt gondoltam, érteni fogjátok. A 7 -es ahelyett, hogy a kérdésre felelt volna, elkezdett engem szivatni. Mondván talán pszichózisom van. Erre én úgy reagáltam vágtam vissza, hogy azzal, hogy megkerüli a kérdésemet, akkor egy ilyen helyzetben, ha megtudná valakiről, hogy vámpír akkor egyszerűen lefagyna. Vannak ilyenek, akik igy kezelik a váratlan helyzeteket…

Azt már döntsétek el ti, hogy melyik a jobb? Ha én hallucinálok, vagy ha a 7 es megsem merne moccanni….

2023. máj. 27. 16:47
 13/49 anonim ***** válasza:
nagyon enyhe
2023. máj. 27. 17:06
 14/49 A kérdező kommentje:
Az is "enyhe" hogy te sem a kérdésre felelsz 13 -as
2023. máj. 27. 17:12
 15/49 anonim ***** válasza:
58%
Felhívnám Buffyt
2023. máj. 27. 18:20
 16/49 anonim ***** válasza:
Ha a vámpír nő lenne megkérném hogy adjon nekem egy csókot, nem érdekel az sem ha kiszívja vele belőlem a vérem. Nem tudom pontosan hogyan működik az ember és a vámpír közötti kapcsolat, de én összejönnék a vámpírral. Soha nem mondanám el senkinek.
2023. máj. 27. 22:58
 17/49 anonim ***** válasza:

Nekem miért nem jutottak soha olyan férfiak, mint a #16?🙄

Pedig mindig ilyenre vágytam😔

2023. máj. 27. 23:35
 18/49 A kérdező kommentje:
Na tessék... még a végén összehozok itt egy vámpír hölgyet egy rajongó férfival :) (Érdemes a 17 es válaszoló üzenetküldés időpontjára pillantani :))
2023. máj. 27. 23:45
 19/49 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk érdekes, egy vámpír hölgynek vajon más ízű lehet a binája?

2023. máj. 27. 23:49
 20/49 A kérdező kommentje:
19 -es! Előszoris elvétetted a szót így nincs értelme. De ha jóé értem akkor meg trágár voltál.. ne itt trágárkodj! Ez nem az az oldal!
2023. máj. 27. 23:52
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!