Mit tennél, ha valakiről, akit csak látásból ismersz, kiderülne, hogy vámpír? De erről csak te tudnál?
Figyelt kérdés
Tegyük fel épp sétálsz az utcán, befordulsz a sarkon. Meglátod ezt az ismerősödet, hogy beszélget valakivel. Azt már nem érted miről beszéltek eddig, mert épp elköszöntek egymástól. A következő pillanatban kezet fognak, és az ismerősöd elsuhan. Olyan sebességgel, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy nem ember.
Az is biztos, hogy nem láttak meg téged.
Mit teszel ezek után?
Tudom, hogy ezt a kérdést talán nem ebbe a kategóriába kéne tenni. De a vámpírizmus és a szexualitás gyakran összefügg szóval…
De ez most lényegtelen. Ha ez nem tetszik, a moderátorok remélem nem törlik a kérdésemet, hanem átteszik valamelyik másik kategóriába.
Tehát mit tennél?
2023. máj. 27. 13:24
1/49 anonim válasza:
Pszichiáterhez mennék, mert hallucinálni elég durva dolog.
3/49 anonim válasza:
Igazából, semmit. Úgy tekintenék rá, mint minden más lényre. Ha pedig meg kell ismerjem, akkor kapna belőlem kaját. De, nem tudok másképpen tekinteni rá, mint az emberekre.
4/49 A kérdező kommentje:
Érdekes válasz 4-és 5 -ös
2023. máj. 27. 14:10
5/49 anonim válasza:
Valóban az, bár mindketten írtuk "semmit" én nem ismerem 4-est.
6/49 anonim válasza:
4es vagyok. Lehet hasonló a gondolkodásunk az 5össel, de most ez egy annyira banális helyzet már hogy inkább hagynám az egészet "majd lesz ami lesz" alapon.
7/49 anonim válasza:
Kérdező, álmodozol, vagy pszichózisod volt?
8/49 anonim válasza:
Megnézném, hogy mi volt. Megnézném, hogy amit láttam, egy másik elme-e, szóval rajtam kívül létezik-e, és tudatos létező-e. Amikor látom, hogy igen, megnézném, hogy ember-e és ha látnám, hogy nem, akkor felkeresném és mondanám, hogy na hát tudom, hogy ő sem ember, és beszéljünk mostantól nyitottabban, mert előlem oktalan bármit titkolni is. Aztán adatot cserélnénk, és élnénk tovább ahogy addig, egy kis különbséggel.
9/49 A kérdező kommentje:
Nem 7 -es de láthatóan te lefagynál egy váratlan helyzetben
2023. máj. 27. 14:46
10/49 A kérdező kommentje:
Nahát 8 -as, Most kíváncsian nézek rád!
- És te milyen fajba tartozol ?
2023. máj. 27. 14:50
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!