Mit tennél, ha valakiről, akit csak látásból ismersz,
kiderülne, hogy vámpír? De erről csak te tudnál?
Figyelt kérdés
Tegyük fel épp sétálsz az utcán, befordulsz a sarkon. Meglátod ezt az ismerősödet, hogy beszélget valakivel. Azt már nem érted miről beszéltek eddig, mert épp elköszöntek egymástól. A következő pillanatban kezet fognak, és az ismerősöd elsuhan. Olyan sebességgel, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy nem ember.
Az is biztos, hogy nem láttak meg téged.
Mit teszel ezek után?
Tudom, hogy ezt a kérdést talán nem ebbe a kategóriába kéne tenni. De a vámpírizmus és a szexualitás gyakran összefügg szóval…
De ez most lényegtelen. Ha ez nem tetszik, a moderátorok remélem nem törlik a kérdésemet, hanem átteszik valamelyik másik kategóriába.
Nem akarlak megijeszteni, vagy elkeseríteni, DE "Az is biztos, hogy nem láttak meg téged." - pontosan tudta, hogy ott vagy. Nem kell látnia, érzett. Kilométerekről érezzük. Nem tudom milyen viszonyban vagytok, de egy ideig ne mászkálj sötétedés után egyedül és ha találkoztok viselkedj természetesen. És tartsd a szád!
Egyébként szép reggelt! Illetve neked kellemes éjszakát! :-)
2023. máj. 27. 23:54
22/49 anonim válasza:
Ez nem trágárság és amúgy is minimum 16 életévet be kell töltened, hogy az oldalt használd.
Ez meg még nem trágárság, mert anatómiáról is beszélünk.
Szóval ne itt fölényeskedj, köszi.
2023. máj. 27. 23:54
23/49 A kérdező kommentje:
20 -as! Életkor ide vagy oda, a pina szó az mindenhol trágár. Még akkoris ha számodra már nem az! Vgy nem így tanították neked! Ami ha így van, az szomorú dolog... Amúgy meg én hoztam létre ezt a kérdést! Szóval én hozom a szabályokat is! Kösziii!
2023. máj. 28. 00:04
24/49 anonim válasza:
#19 Az áldoza.... Izé, 'randipartnereim' szerint az enyém nagyon jó. Halandó nőkéről nem tudok nyilatkozni.
2023. máj. 28. 00:06
25/49 A kérdező kommentje:
21 -es :) Látom gyülekeznek itt a vámpírok :) Kezdetben ugye csak egy volt itt az utcában... de látom egyre többen sétáltok erre :)))
2023. máj. 28. 00:08
26/49 anonim válasza:
25. Én nem sétálok semerre, itthon bámulom a tv-t, ha megéheznék van még a hűtőben egy kis 0- Meg várom, hogy a vérfarkas pasim megjöjjön az előbb hallottam vonyítani az erdő felől, biztos fogott valamit
2023. máj. 28. 00:35
27/49 A kérdező kommentje:
26 -os. Csak aztán óvatosan :) Én sosem tűntettem el efféle nyomokat, tekintve hogy ember vagyok. De manapság nehéz lehet nektek, csak úgy fogni valamit…
2023. máj. 28. 00:48
28/49 anonim válasza:
Hehe kérdező, ha nem zavar, mik flangálnak az éjszakában, akkor mindegy, hogy vámpír e akit láttál. De mindenesetre nappal nem szeretünk kint lenni, illetve nem tudom ki milyennek hogyan azonosítja magát, de engem kifejezetten gyengit a fénye.
2023. máj. 28. 00:54
29/49 A kérdező kommentje:
Értelek 28 -as értelek :)
2023. máj. 28. 01:00
30/49 anonim válasza:
#27 megvan rá a módszerünk ne félj. Én pl hipnotizálni szoktam az áldozataimat azaz nem fognak arra sem emlékezni, hogy találkoztunk és a harapásnyom sem olyan brutálisan durva mint a filmekben. Alig észrevehető és hamar gyógyul. És nem nem ölök meg senkit, nem szívok senkit aszott csonttá, utána vígan mehet a dolgára, azért nekem is van 'lelkem' Bár nem minden vámpír ilyen nagylelkű (szerinted miért van az a sok nyomtalanul eltűnt ember akinek sosem kerül elő a holtteste sem!?) Aztán ott vannak azok a fajtársaim akik az árváltoztatásból űznek sportot, hogy újszülötteket hozzanak létre, akiket aztán ők irányítanak. Vérfarkasoknak meg pofonegyszerű, ha farkas alakban levadásznak valamit, ha ember meg is találja a tetemet azt fogja gondolni, hogy széttépte valami - mondjuk egy kutya. Téma lezárva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!