Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz lehet, hogy nem is vírus...

Igaz lehet, hogy nem is vírus okozta a covidot, hanem az 5G tornyokból származó sugárzás?

Figyelt kérdés

2023. máj. 21. 01:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
64%
Nem tartom valószínűnek. Elképzelhető, hogy ha valaki nagyon hosszú ideig van kitéve ilyen sugárzásnak, akkor lehet valamilyen egészségre káros hatása, de ezek szinte észrevehetetlenek. Én pl. közvetlenül a páromtól kaptam el a covidot. Úgy alakult, hogy hosszabb ideig nem találkoztunk, majd aznap, amikor végre sikerült, ő estére beteg lett. Kiderült, hogy covidos. Néhány nappal később nálam is előjöttek a tünetek. Nem egy helyen lakunk, ahol pedig ő lakik, még a környéken sincs semmilyen 5G szórás. Szóval számomra ez elég egyértelmű, hogy vírus útján terjed.
2023. máj. 21. 21:17
 32/35 anonim ***** válasza:
40%

Itt már kitárgyalták,hogy nem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__103..

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__107..

A grafén-oxid viszont egészen más,az programozható..

2023. máj. 21. 21:58
 33/35 anonim ***** válasza:
46%
Régi ruszki katonai papírok szerint igenis okozhat a sugárzás influenzaszerű tüneteket. A ruszkik nagyon régen kísérleteztek már a mikrohullámmal és azok szerint a kisérletek szerint ez valamilyen szinten valós jelenség. Tehát nem az, hogy a covidot az 5g okozza hanem hogy a sugárzások okozhatnak influenzaszerű tüneteket.
2023. máj. 22. 13:17
 34/35 Koplárovics Béci ***** válasza:
Bocs, valóban félreértelmeztem. A leírthoz képest értelmesebb gondolatokat néztem ki belőled. Hibáztam.
2023. máj. 22. 19:36
 35/35 anonim válasza:
45%
Igen, lehet. A Lapos Föld alsó felén lévő 5g Covidlaborból jött. Minden bizonnyal a nagy gyíkember-teknős páncélja sugározta át a Föld felső oldalára, az 5g tornyok meg szétszórták. Ez Soros 5-éves terve, ha még nem jöttetek rá. Azért 5g...
2023. jún. 6. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!