Igaz lehet, hogy nem is vírus okozta a covidot, hanem az 5G tornyokból származó sugárzás?
Ha igaz, akkor már csak az a kérdés, hogyan okoz az elektromágneses sugárzás lázat, száraz köhögést, fáradékonyságot, nehézlégzést, torok-, ízület- és fejfájást, szaglásvesztést, illetve mit mutatnak ki a tesztek a betegeknél. És, hogy aki nem beteg, arra miért nem hat.
Valamint hová lett a járvány mostanra, amikoris az említett tornyok ugyanúgy működnek?
"2020-ban tört ki a covid, pont akkor, amikor az 5G tornyokat beüzemelték..."
. Ja, és egymásnak adtuk át az 5G hullámokat...
Azt hogyan magyarázod, hogy ismerős elkapta az első hullámban, én viszont csak 2022 decemberében? Budapesten azért van bőven 5G.
Sok dolog történik egy időben, attól még nem lesz köztük okozati összefüggés.
Igen, az 5G segítségével terjesztették el mesterségesen egy világméretű népességcsökkentő összeesküvés keretében.
Én alufólia sapkát hordok ez ellen állandóan, abban is alszok. Nem is lettem covidos.
Az első koronavírust a 60-as években fedezték fel. Akkor még nem volt 5G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!