Igaz lehet, hogy nem is vírus okozta a covidot, hanem az 5G tornyokból származó sugárzás?
Figyelt kérdés
2023. máj. 21. 01:56
21/35 anonim válasza:
Az idő téged fog részben igazolni kérdező, ne foglalkozz a sok triggerelt NPC-vel, ők már nem számítanak.
22/35 A kérdező kommentje:
Csak tisztázni szeretném a témát. Egyszerűen beszélgetni róla, hogy mi van úgy abból, amit írtam, és mi nem, hogy miért gondolja úgy a többség, hogy ránk hatástalanok a mesterséges sugárzások...
2023. máj. 21. 17:56
23/35 Koplárovics Béci válasza:
"Jobb, ha utánaolvasol, mikre képesek a grafén-oxid molekulák az emberi szervezetben..."
Hát még a dihidrogén-monoxid! :D
24/35 A kérdező kommentje:
Béci, szerinted hogy viselkedik az emberi szervezet, mikor mesterséges frekvenciákkal sugározzák? Meg se kottyan neki?
2023. máj. 21. 18:05
25/35 anonim válasza:
"mesterséges frekvenciákkal"
Ezért nem kellett volna lógni általános iskolában a fizika órákról.
26/35 A kérdező kommentje:
Márpedig azok mesterségesen generált elektromágneses rádióhullámok, azaz frekvenciák ;)
Szóval, mit gondoltok, ezek ránk hatástalanok??
2023. máj. 21. 18:12
27/35 Koplárovics Béci válasza:
"Béci, szerinted hogy viselkedik az emberi szervezet, mikor mesterséges frekvenciákkal sugározzák? "
Most az emberi szervezetről beszélünk, vagy vírusok keletkezéséről? Eldöntenéd, kérlek?
28/35 A kérdező kommentje:
Én végig sugárzásról beszéltem.
2023. máj. 21. 18:15
29/35 Koplárovics Béci válasza:
Nem, te a kérdésedet arról tetted fel, hogy az 5G frekvenciának van-e köze egy vírus keletkezéséhez. Most pedig már az emberi testre gyakorolt hatását firtatod. Ez egy teljesen másik kérdés. Vagy még nem emlékszel arra sem, hogy miről kérdeztél? Nos... azt kell mondjam, hogy az 5G agysejtet pusztít, és hát túl nagy sugárzásnak lehettél kitéve...
30/35 A kérdező kommentje:
Nagyon nem, Béci. Azt kérdeztem, hogy lehetséges-e, hogy nem vírus, hanem az 5G tornyokból érkező sugárzás okozta a covid megbetegedéseket és elhalálozásokat. Egyetlen szót sem írtam 5G hatására keletkező vírusokról, az a te agyszüleményed. Hát, öcsém !!
2023. máj. 21. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!