Ezt a gyűrűt (leírás alant) inkább ebben a formában ne viseljem?
Figyelt kérdés
Van egy kb. 19 éves réz gyűrűm. (Ha valaki úgy ismeri, Atlantiszi mintás gyűrű, ami nem teljesen "kör".) Sokáig nem hordtam és ahol tároltam, ott vmi parfüm ráfolyt, de sokára vettem észre. És kimarta egy kicsit az anyagát. Foltos lett.
Mostanában szeretném hordani, de ilyen formában jobb, ha nem használom?
2023. máj. 19. 06:36
11/18 anonim válasza:
Citrom jó a rézre, meg fogkefe. Ecet nem tesz jót. A rézkilincseket szoktam egy sima fél citrommal végigpucolni, ha besötétednek :) Utána érdemes átdörgölni valami fémpucolóval, hogy újra fényes is legyen. Erre lehet, hogy jó a só is, amit írtak. Fogkrémet ezüstre szokták ajánlgatni.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2023. máj. 19. 08:54
13/18 anonim válasza:
+1 a citromnak. Jo mindenfele oxidaciora
14/18 anonim válasza:
Mi a francért van megtagelve Atlantisz?
15/18 A kérdező kommentje:
#14. Azért, mert ennek a gyűrűnek az a neve, hogy "Atlantiszi gyűrű".
Eredetileg nem az volt a kérdés, hogy hogyan kell megtisztítani.
Energetikai szempontból voltam arra kíváncsi, hogy így hordható-e. Ezért is van az ezotéria kategóriában.
De nem baj, hogy a tisztításról is írtak.
2023. máj. 19. 20:28
16/18 anonim válasza:
A fizikai megtisztítása az energetikájára is hatással van. Amúgy, én is a citromlevet ajánlanám.
17/18 anonim válasza:
Nahát, én nem is tudtam, hogy Atlantisz létezett.
Erre hogy jöttél rá?
18/18 A kérdező kommentje:
#16. Köszönöm szépen.
2023. máj. 20. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!