Hogy találhatja meg az ember a saját spirituális mesterét? Vagy ha az ember spirituálisan a megfelelő szintre jut, akkor magától megjelenik valamilyen formában a mester?
Mit nevezel spiritualitásnak? Mi minden érdekel azon a területen belül? Kit nevezel mesternek? Mik a feltételei, produktumai, minősége az illetőnek? Ezeket hogy ellenőrzöd?
Oly sok itt a kérdés...
Köszönöm szépen a beérkezett hozzászólásokat!
Kedves 2-es válaszoló!
Írtam ki egy másik kérdést is ami pont ezen kérdésekkel foglalkozik amiket Te is feltettél. De lehet oda is írtál választ így már láttad Te is ezt a kérdést és az ide beérkezett válaszokat. Különben köszönöm, valóban érdekes kérdések ezek is. Ez az általad feltett kérdésekkel foglalkozó kiírt kérdés.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__108..
Szerintem te túlságosan rápörögsz erre a dologra. Ez már a sokadik kérdésed ebben a témában, ami persze nem baj, de én nem gondolnám, hogy ezzel előrébb leszel. Én azt gondolom, hogy keresd meg a hozzád való meditációs formát, és csináld, szenteld rá a lehető legtöbb időt! Ennyi. A többit bízd rá a sorsra.
Nem kell mások meditációs tapasztataival foglalkoznod, azok semmit nem fognak segíteni rajtad, és nem kell mestert keresned. Ha a tanítvány készen áll, a mester meg fog jelenni.
Kedves 6-os válaszadó!
Köszönöm a válaszod. Csupán arról van szó hogy szeretném jó alaposan körbejárni a témát és minél több információt szerezni és kapni mindezekkel kapcsolatosan.
Én a sötét oldalt képviselem.
Fekete mágiát gyakorlom.
Amit elértem, az mind az öncélú,önmagam szolgáló út miatt van.
Majdnem húsz év tanulmányozom a spiritizmust, okkultizmust mágiát, keleti filozófiákat, de már az elején tudtam a tudás amit megszerzek, csakis öncélú lesz.
Soha nem segítek senkinek, pedig rengeteg dolgot tudok, még ha egy vagyont kínálna akkor sem.
Amit tanultam és kipróbáltam megtartom magamnak ezt a tudást tovább viszem a többi életembe már.
Kedves 8-as válaszadó!
Köszönöm az őszinte választ, tiszteletben tartom ezt a megközelítést is mégha tőlem ez távolabb is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!