Szubliminális üzeneteket tartalmazó audiót csináltál már magadnak? Szöveg+zene formában? Vagy suttogó affirmációkat?
Nem subliminal, de amúgy mégis
Összekötöttem a tudatos álomba menéssel
Azért kell hozzá a tudatos álom, mert ott vagy a legmélyebb meditációba, teljes összekapcsolódva a tudatalattival éber állapotban
Mármint a tudatod éber, tested alszik
Megcsináltam a hangfájlt a célommal, rövid, tömör, csak 2 szótag, ezt ismétlem a hangfájlban, több mint 6 órás hangfájl, nem túl hangos, de nem is túl halk
De nem hallgatom 6 órán keresztül csak azért ilyen hosszú, nehogy idő előtt vége legyen
Az a lényeg hogy amikor hallgatom, nem csak hallgatom, hanem kimondom gondolatban is, azért jobb ez, mert igy nem alszok bele, fenntartja az éberséget
Tudatos álomba pedig úgy megyek bele, hogy ahogy hallgatom meg mondom magamba, közbe fekszek a sötétbe, elképzelem hogy látom halványan a kezem de az már ez elképzelt kezem, testem mozdulatlan, aztán fel lebegek vagy felállok és elképzelek valamilyen tárgyat a sötétben halványan, pl egy ágyat, odamegyek, megfogdosom, fontos hogy ne a saját szobámat képzeljem el, mert azt hinném hogy felébredtem és ezért jobb idegen helyszínt, szobát, akármi elképzelni, csak legyen benne valamilyen tárgy, amit meg tudsz fogdosni hogy valóságosabbá váljon az álom. Aztán odaképzelek egy álomalakot, akit szeretnék, őt is megfogdosom és neki mondom a célomat hogy segítsen
Ha csak a subliminalt hallgatod, azzal az a baj, hogy nagyon lassan, kb fél év múlva lesz eredménye, ez meg sokkal hatékonyabb, igaz nehezebb is kivitelezni
Köszönöm szépen a részleteket. Azt a részt nem értem, hogy ez egy elképzelt szobával hogy legyen, tehát teljes mértékben én találjam ki vagy lehet egy ismerősöm szobája, ami létező, csak elképzelem? Illetve a tárgy és az álomalak, amit, akit meg kell fogni, arra vonatkozóan ugyanez a kérdésem.
Elég ezeket vizualizálni vagy mindenképpen tudatos álom legyen? (Utóbbi csak néha sikerült.)
Mindenképpen ott kell hogy legyél benne az álomba, nem elég csak vizualizálni, teljesen érezned kell, hogy megfogdosol mindent, ha csak vizualizálsz, az csak alfa állapot, az nem mély meditáció, az semmit nem ér
Inkább idegen szoba legyen, amit elképzelsz, már csak azért is, mert könnyebb elképzelni, üres szoba, bele képzelsz egy ágyat vagy asztalt vagy bármit, sokkal egyszerűbb
Mondhatod a tárgyaknak is amit szeretnél, bár embernek könnyebb, mint egy élettelen dolognak
Vagy ha nincs a szobának teteje, akkor irányíthatod a kérésedet az ég felé, magához az álomhoz intézed a kérést
Vagy képzelj el egy fénylő gömböt, ami egy fejlettebb hatalom (vagy legalábbis ezt szimbolizálja), ha úgy könnyebb és neki mondd amit szeretnél
Megpróbálhatod csak simán hallgatni a subliminalt, de az nagyon hosszú folyamat, amíg lesz hatása
Azért mert csak hallgatod és igazából nincs meg a belső törekvés, hogy tényleg akarod
Ha meg hallgatod felvételről a saját hangodat, közbe mondod is magadba, az nyomást helyez a tudatalattira, mert másra nem gondolsz, csak ez jár a fejedbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!