A rock/metal zene negatív hatással lenne az egészségre, ha igen, milyen formában?
[link] Szerintem az ilyesmi károsabb az egészségre. :D
Nekem nem nőtt jelentősen a pszichopata hajlamom, mióta rockot/metált hallgatok.
Az egészségedre maximum akkor lesz káros, ha éjféltájt hallgatod panelban max hangerőn, így valószínűleg a szomszédnak kedve támad betörni az orrodat.
Én a metaltól a sötétség megtestesülésévé váltam. Az aurám sötét, mint a csillagok nélküli űr; a szemem éjszaka vörösen izzik és gyakorta kedvem támad rituálisan elégetni egy papírmasé kecskét, amely Jehova Tanúinak értelmetlen szórólapjaiból készült.
Komolyra fordítva a szót, a rock és metál semmilyen káros hatással nincs az egészségre, nem fogsz őrült pszichopatává változni.
Ha egész nap teljes hangerőn hallgatod a fülhalgatón, akkor max halláskárosodásod lesz, de az sem magától a zenei stílustól.
Erre a klippre,hát kedvem támadt milliókat megölni:D
Amúgy tényleg gáz zene:D
Mivel mint a rockot, mint pedig a metált hangosan "illik" hallgatni, igen, lehet az egészségedre káros.
Halláskárosodást okoz, a hangsúlyo és hangos ritmus befolyásolja szívritmusodat.
A szöveg? Nem szükséges sorozatgyilkossá válnod a sok krimi olvasástól...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!