Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudja hogy rá gondolok?

Tudja hogy rá gondolok?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő ő a férfi. Epilepsziás és nagyon érzékeny. Utalt már rá hogy ezoterikus. Attól félek érzi hogy sokat gondolok rá. De nem lehetünk együtt. Toxikus kapcsolat volt a miénk. Mit csináljak hogy elfelejtsem? Páratlan a hatodik érzéke mindkettőnknek.
2023. máj. 9. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
22%

Azért gondolsz rá, mert agykontrollal szórakozik, és próbálkozik.

Nézz utána a katonai agykontrollos kisérleteknek. Ott a válasz az egészre. + kötés.

Mivel te is ezoterikus vagy-lévén a hatodik érzéket említetted-így te igazán hathatósan ellene nem tudsz védekezni. Aki nem ezoterikus egy szakítással simán leszedi magáról az összes ilyen próbálkozást. Azonnal, ahogy inditja a fél. Meg az összes szerelmi és mocskos kötést.

2023. máj. 9. 22:44
 2/7 A kérdező kommentje:

De 2 éve már vége. Tavaly decemberben tiltottam az utolsó felületről is. Ami a szimpla mobil volt.

Azt hittem megbeszéltük. De egy makacs.

2023. máj. 9. 22:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi félreérthető. Az utolsó szex volt 2021 őszén, utána még keresett párszor de nem hagytam magam. Végül 22 karácsonyán tiltottam a számát.
2023. máj. 9. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Rengetegen sokat gondoltak Britney Spearsre a Millenium környékén. Vajon érzett valamit?
2023. máj. 10. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Laci egy köcsög vendéglős. Ne is gondolj a balf.szra. Dugja fel magának az ingáját.
2023. máj. 11. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Első lépés: Ne gondold magadat felsőbbrendűnek, mert "van" hatodik érzéked.
2023. máj. 12. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen hülye vagy kérdező, csak ne itt terjeszd már a faxságaidat
2023. máj. 12. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!