Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az 5g-s netem külföldön...

Az 5g-s netem külföldön 2.5mb-tál megy max 15-ot tud gondolom a cenzúra miatt. Google nem tudja betöltetleni az oldalakat , hogy lehet gyorsítani?

Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 12:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Új a telefon Samsung.
2023. márc. 17. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Biztos 5G-re csatlakozik a telefon? A legtöbb nem EU-s szolgáltató max 3G-re enged csatlakozni, Szerbiában nekem is csak 3G-re megy fel a telefonom, EU-s országokban megy csak 4G-re. 5G-ről nem tudok nyilatkozni, a telefonom nem tudja.
2023. márc. 17. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Cenzura, mi?

Mondjuk az ilyen aprosagokat hogy melyik szolgaltatonal vagy, melyik orszagba mentel, ott melyik szolgaltato halozatara kapcsolodtal es milyen sebessegen (3g, 4g/lte, 5g), azokat majd mi telepatikusan kitalaljuk, ugye? Sokkal egyszerubb a cenzurara fogni, tenyleg.

2023. márc. 17. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtetted, hogy milyen szinu a telefonod...
2023. márc. 17. 13:04
 5/11 anonim ***** válasza:

m = mili

b = bit

g = gramm

s = sec

Mi a kérdés? Értelmesen.

2023. márc. 17. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:

"Az 5g-s netem külföldön 2.5mb-tál megy max 15-ot tud gondolom a cenzúra miatt."

Nem létezik ilyesmi. Ahogy leírták a társ (roaming) operátornak van jogoultsága korlátozni, hogy a náluk roamingoló ügyfél milyen szolgáltatást kap.

5G cellából is több féle van, nem feltétlenül jelent nagyobb sebességet vagy kisebb késleltetési időt ha a telefon az LTE mellett 5G cellához is kapcsolódik.

2023. márc. 17. 13:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Itt a telefon 10x gyorsabb. Gyorsabban jön fel a billentyűzet az apok stb.. A net az első hónapban gyorsabb volt , de csak este lehetett használni, mert nappal szar volt. A wifi 170 ír. Szerintem, ha túl sokat turkálnak a telefonba akkor belassul. Egyébbként a magyarok építették ki itt is. A hibákról felismerem.
2023. márc. 17. 13:54
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
#7 ezzel be is bizonyítottad, hogy fogalmad sincsen miről beszélsz. Plusz a mértékegységeket sem tudod értelmezni.
2023. márc. 17. 14:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Én ha ilyen keveset tudnak visszafognam magamat.
2023. márc. 17. 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Van itt baj, de nem a telefonnal.
2023. márc. 17. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!