Mi a spirituális oka annak, hogy nem ajánlott krumplit és fehér rizst enni? Évekkel ezelőtt egy interjúban elhangzott kb valami olyasmi, hogy akik spirituális életet élnek, ne fogyasszanak krumplit és fehér rizst. Miért ne?
Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 12:48
11/31 anonim válasza:
A krumpli nagyon egészséges. Választást lehet nyerni vele. Osszák is ezerrel
12/31 anonim válasza:
11: spiri aki adja, spiri aki kapja.
14/31 anonim válasza:
Én a krumplit nem nevezném nagyon egészségesnek, mivel vannak alternatív köretek, amelyek egészségesebbek.
DE a kultúránk része és ahhoz képest elég egészséges.
De ezt inkább olyan kategóriába kérdezd, ahol főzéssel foglalkoznak.
15/31 anonim válasza:
Akik hajlamosak az ezoterikus dolgokra, azok jellemzően hajlamosak alternatív diétákra is. A ketogén diétát sokszor látom, illetve a növényi magokból sajtolt olajoknak sok ellensége van valamiért. Valahogy ez a sok skizo elmélet hálózatot alkot.
16/31 anonim válasza:
Ja, és Filozás Mária nagycsoportos kurzus 115e Ft/3 nap a k.....a annyát az ilyenek!
17/31 A kérdező kommentje:
#16. Azt nem tudom, én évekkel ezelőtt láttam azt a riportot a YouTube-on.
Ha ilyen árai vannak, amit írtál... 🤔 Finoman szólva, borsos...
2023. máj. 4. 15:32
18/31 anonim válasza:
Tehát a krumpli nem nevezhető egészségesnek, hiszen vannak egészségesebb alternatívák. 🤦hú bömme, emmár valami 😆
19/31 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fizikai szinten értette - mármint nem az itteni hozzászóló, hanem eredetileg Filotás Mária.
Annyit tudok, hogy az ayurvéda szerint a burgonya az tamasi minőség, tehát azt még megértem valamennyire, de mi a helyzet a fehér rizzsel?
2023. máj. 4. 15:39
20/31 anonim válasza:
"Rízs"- nél nyilvánvaló volt a meghívás a balekoknak. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!