Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a spirituális oka annak,...

Mi a spirituális oka annak, hogy nem ajánlott krumplit és fehér rizst enni? Évekkel ezelőtt egy interjúban elhangzott kb valami olyasmi, hogy akik spirituális életet élnek, ne fogyasszanak krumplit és fehér rizst. Miért ne?

Figyelt kérdés

2023. máj. 4. 12:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
72%

Én spiri vagyok, de ilyenről még nem hallottam! :D

A szénhidrátokra is szüksége van a szervezetnek és az egyensúly felborulása semmiképp nem nevezhető spirituálisnak.

Szerintem a mértéken van a hangsúly.

Mellesleg a spiris távol-keletiek fő eledele a rizs.... :D

A héjában főtt burgonya pedig szintén nagyon egészséges - nem véletlen, hogy betegeknek is azt adják, mert kivonja a mrgeket a szervezetből.

Szóval nem kell mindent elhinni, amit a tévében bemondanak - annak általában az ellekenkezője az igaz. :)

2023. máj. 4. 12:57
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
jav: ellenkezője
2023. máj. 4. 12:57
 3/31 anonim ***** válasza:
72%
Mert a repülő spagettiszörny a tésztát javasolja csak előtte el kel mormolni: Spagetti teste!
2023. máj. 4. 12:58
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg akkor Filotás Marát erről??
2023. máj. 4. 12:59
 5/31 A kérdező kommentje:

#1. A YouTube-on volt. Évekkel ezelőtt egy Filotás Marával készült riportban hallottam, de nem tudom, hogy melyikben.

#4. Feltételezem, hogy rengeteg e-mailt kap és nem jutna ideje a válaszra. És mintha azt is mondta volna akkoriban egy másik interjúban, hogy ne keressék őt e-mailben.

2023. máj. 4. 13:04
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: akkor hívd fel telón! :)
2023. máj. 4. 13:07
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Spirites vagyok és teljesen hülyeség, mindkettő egészséges. Inkább a húsevés okoz kisebb vitákat spirit körökben.
2023. máj. 4. 13:09
 8/31 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező!

Ha te xarul vagy a rizstől meg a krumplitól, akkor az neked nem jó, ne edd!

Ha meghalnál egy jó rántott húsért, akkor arra a szervezetednek szüksége van, tehát nem kell vegánnak lenned.

Azt kell enned, ami NEKED jót tesz, tehát amitől JÓL érzed magad, ami feltölt téged energiával.

Ennyi a titok!

2023. máj. 4. 13:13
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Már a spirisek se a régiek, ha ebben se tudnak egyet érteni 😂
2023. máj. 4. 13:37
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
13:04 lehet bealudtál rajta, és átsiklottál valami fittnes főzőműsorba.
2023. máj. 4. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!