Hi,vala tud nekem mesélni egy bizonyos vámpiros-ghoulos csoportrol?regeben olvastam itt gy srac irt róla hogy megkell várni a 30 eves kort es utana fogadnak ghoullá azthiszem de akárhogy keresem nem találom már.kérlek ha olvasod irj rám privben
Figyelt kérdés
ghoul,vámpir,2023. ápr. 30. 18:55
1/5 anonim válasza:
Én csak a kull-ról tudok. Reggel volt már egy jó nagy darab. Legközelebb csak holnap reggel fog újra jelentkezni.
2/5 anonim válasza:
ghoul alatt goauldra gondolsz? Mármint goa'uldra?
3/5 anonim válasza:
minimum egy hónapban egyszer kötelező egy ghoulos kérdés, nem fárasztó már?
4/5 anonim válasza:
3. Ha neked fárasztó, akkor szimplán ne írj ide. Attól, hogy te unod, mást még érdekelhet ez a téma. Nem körülötted forog a világ.
5/5 anonim válasza:
Azzal van a gond, hogy ugyan azt a kérdést fel sem teszik és nem néznek utána, hogy meg volt kérdezve már.
De gondolom gondolkodni nehéz. Sosem mondtam, hogy rólam van szó, hanem miért szemeteljük tele ezt az oldalt. Erre van szabályzat is.
Szóval köszi, de ez nem rólad szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!