Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan készültök fel, fogadját...

Hogyan készültök fel, fogadjátok el, hogy egyszer eljön az idő?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy még csak a húszas éveim végén járok, de egyre többször jut eszembe, hogy az élet véges (legalábbis ez az életünk) és szinte pánikolok a gondolattól. Félek a haláltól, nem tudom elfogadni de azzal tisztában vagyok, hogy felesleges ezen agyalni mert ígyis-úgyis bekövetkezik egyszer. Ki hogyan tudja elfogadni, hogy egyszer vége lesz?

2023. ápr. 3. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezért kellene mindenhol legalizàlni az eutanáziát, hogy ne legyen hosszu szenvedés

Sőt, van annyira pszichés beteg ember akinek én szinten engedném.

Ha valakit egyszerűen nem tudnak kihozni a depressziobol és ez csak egyre rosszabb lesz ahogy öregszik, nem lehet párja, gyereke, egyedül maradna, akkor nem értem miért akarjak minden áron életben tartani

2023. ápr. 5. 00:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja ez a legszarabb, az állatokat el lehet altatni, de az embereket miert nem? Miert kell szenvedni? Mi ertelme az eletnek ha csak szenvedes van benne? Miert nincs egy olyan korhaz, ahova be lehetne menni meghalni? Mindenkinek joga van a sajat eleterol donteni es akkor meghalni, amikor akar
2023. ápr. 5. 00:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nekem is nagy kívánságom régóta.
2023. ápr. 5. 00:28
 14/15 anonim ***** válasza:
A halál olyan, mintha hazamennél a munkahelyről/iskolából.
2023. ápr. 5. 14:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem az a halál ha munkahelyre kell menni
2023. ápr. 5. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!