Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntők! Hogy barátkoztatok...

Vízöntők! Hogy barátkoztatok meg a határokkal, hogyan fogadjátok el a szabályokat?

Figyelt kérdés
Ha valakinek esetleg sikerült...
2021. szept. 30. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Trianon után elég nehéz volt elfogadni az új határokat.
2021. szept. 30. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Nehezen. A törvényeket természetesen betartom, de általában nehezen bírom elviselni, ha valami kötelező, valami tilos stb.

Nemrég új szakmát tanultam, amivel jó esélyem van home office-os munkára, remélem, az jobb lesz. Előző szakmámban is dolgoztam egy ideig otthonról, sokkal élhetőbb volt, mint amikor be kellett járnom egy kötött munkahelyre, ahol a főnök egyfolytában leste, hogy pontosan tartom-e a munkaidőt akkor is, amikor előbb végeztem volna a feladatokkal.

2021. szept. 30. 14:04
 3/9 anonim válasza:
100%
Utolsó: Megkérdezhetem, hogy mi az a szakma, amit tanultál? Nekem is jobb lenne valami home office-os munka. 😅
2021. szept. 30. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

az aszcendensem vízöntő, nem tudom, hogy van ez, sokan azt mondják, jobban számít, mint a napjegy..

nehezen, szinte depresszióba taszítanak a kötöttségek, szabályok.

2021. szept. 30. 19:13
 5/9 A kérdező kommentje:
4es nekem ugyanez, aszcendensem vízöntő szintén...
2021. szept. 30. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszik, hogy mindenkinek hozzájuk kell alkalmazkodni.. Többre tartják magukat mindenkitől... Utálatos mocskok.
2021. okt. 1. 01:11
 7/9 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, informatikát tanultam.
2021. okt. 1. 09:16
 8/9 anonim válasza:

Sehogy. :D (Aki szerint bullshit az asztrológia az üljön már le beszélgetni egy kortól, nemtől, mindentől független egyénnel aki vízöntő és kérdezze meg mit tart korlátozásnak, mi a véleménye a szabadság fogalmáról, stb.)

Én kb lázadok a korlátok, szabályok ellen. Oké, vízöntő viszonylatban is a szélsőségesebbek közé tartozom, de nekem a hatóság ne mondja meg hogy csak 50-nel lehet menni lakott területen, a főnök ne mondja meg hogy 10-re be kell érni, ilyenek. :D Nem csak teszek rá, még élvezem is hogy áthághatom a szabályokat, és ha nem teszem akkor kalitkába zártnak érzem magam.

2021. dec. 13. 10:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Meg mikor a saját szabályaidat is felrúgod. Gyere rám önszabotázs 😅

Vízöntő: "Ma lefekszek 10kor"

10:00: "Csak azért se fekszem le" 👌

2021. dec. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!