Tegyük fel, hogy végtelen számú világ-változat létezik és Te kiválaszthatod ezek közül, amelyikben élni szeretnél a továbbiakban. Te milyen világot választanál ezek közül?
Ez az elképzelt szituáció nagyjából olyan lenne, mint amiről például Gregg Braden írt a Tudatos teremtés című könyvében.
De a Multiverzum elméletekről is érdemes elgondolkodni. Példa: Gribbin - A multiverzum nyomában című könyve.
Ami legalább ennyire érdekes számomra, az az, hogy milyen világot tudunk mi emberek megálmodni magunknak és egymásnak, illetve mit vagyunk hajlandóak megtenni érte.
Csatlakozom az előttem szólóhoz..
Egyébiránt minek akarnék 1 illúzióvilágban létezni?
Talán nem is lehetséges nem létezni.
HA a Világegyetem általunk érez és gondolkodik, akkor sokak nemlét vágya is a Világegyetem egyik önmagából eredő vágya.
Paradoxon ez számomra, mert abban hiszek, hogy a Világegyetem legfőbb vágya; lehetőségei teljességének, végtelen létezésének és boldogságának kibontása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!