Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez tényleg igaz?

Ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés

Elvileg mindenkinek volt egy előző élete, és a jelenlegire is kihatással van.

Tehát ha nekem nem sikerül barátnőt szereznem, akkor az amiatt van, mert az előző életemben olyan dolgot tehettem, ami miatt a jelenlegi életemben nem érdemlem meg?

Vagy ez úgy hülyeség ahogy van?

2023. márc. 24. 02:31
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Szia! Egyszerűen még nem jött el az idő!
2023. márc. 24. 07:38
 2/8 Grimfox ***** válasza:
72%

Nem hülyeség, de nem is feltétlen ilyen egyszerű. A jelenlegi életedben is hoztál már döntéseket, cselekedtél, egy szóval éltél. Nem csak az előző életek hatnak a mostanira, hanem a jelenlegi is. Nem mindent az előzőekből hozol, van amit már a jelenlegiben szerzel. Valószínű, hogy inkább a jelenlegi életed döntései, eseményei miatt van így, nem egy korábbi élet következménye.

Az is fontos, hogy nem érdem kérdése a dolog. Nem azért nincs, mert egy előző életed miatt nem érdemled meg. A karma nem érdem, hanem egyszerű következmény.

2023. márc. 24. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
A világ egyik legnagyobb baromsága.
2023. márc. 24. 13:09
 4/8 NTBS ***** válasza:
Szerintem nem.
2023. márc. 24. 15:32
 5/8 anonim válasza:
52%
Szerintem sem.
2023. márc. 24. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem lehet a magány sorsa embereknek, aminek ugye a karmához van köze

Nálunk a családban több ember is egyedül maradt, én is egyedül fogok, szóval ez már családi karma

Megtörhetetlen

2023. márc. 24. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Magatoknak beszélitek be a sorsotokat karma szóval felcímkézve. Van aki nem érez vágyat pl. egy párkapcsolatra egész életében. Van akinek nem sikerült, mert valahogyan gondolkozott, viselkedett ami ebben gátolta. De ha már eleve elhiszitek, hogy ez előre elrendelt számotokra és ebben ragadtok, akkor így elég nehéz is lesz. Lehet változni, lehet imádkozni segítségért. Persze azzal sincs semmi baj, ha valaki nem érez vágyat párkapcsolatra és eszerint él, más dolgok érdeklik.

6*: ha feltételezzük, hogy van átok, akkor az ennek a gondolkodás mintának köszönhető amiben benne ragadtatok feltételezem tudatosan egymásnak átadva. Esetleg egy vagy több ismétlődő viselkedési forma amit egymástól tanultatok. De a legnagyobb hazugság amivel a gonosz hiteget titeket, hogy ez megtörhetetlen. Ha tényleg szeretnél egy normális kapcsolatot szerintem imádkozz. Ha tényleg valós generációs átokról is van szó, az is megszakítható Isten segítségével. Rengeteg embernek sikerült már. Természetesen érdemes lenne a viselkedési formákat is elemezni amik ahhoz vezettek nálatok, hogy mindenki egyedül maradt.

2023. márc. 28. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Előbb fogom elhinni a generációs átkok, minthogy isten segít… bocsi
2023. márc. 30. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!