Aki gyakran festi a hajat, annak tenyleg tobb darabban van a lelke?
Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 21:35
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem.
Én fiatalon festettem a hajam, minden féle volt már és lelkileg okés voltam. Most nem festem a hajam, még is darabokban vagyok.
3/10 anonim válasza:
Ezek szerint a nők 75%-ának darabokban van a lelke? 🤔
4/10 anonim válasza:
Bizony, aki legalább hetente festi a haját, az még embert is könnyebben öl. De ha gyakorikérdésekre regisztrált, akkor ez az valószínűség feleződik.
5/10 anonim válasza:
"Aki gyakran festi a hajat, annak tenyleg tobb darabban van a lelke?" Kedves Kérdező, a válaszokat nem olvastam el.
Aki sokat festi a hajat, az a fodrász.
7/10 anonim válasza:
EzA kb olyan hülyeség, mint amit rokonom mondott, hosszú a lányom haja, nincs gyerekkora...mintha bármiben is akadályozta volna a hosszú haj.
Meg az a hülye nézet, hogy 40 felett már ne legyen a nőnek hosszú haja.
Agyfaszt lehet kapni az ilyen hülyeségektöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!