Akinek kémiai terhesség után megjött, annak is erősebb volt a vérzés több alvadt darabbal?
Figyelt kérdés
2020. jún. 17. 15:30
1/8 anonim válasza:
Nekem egyszer volt egy halvány pozitív tesztem, utána brutális volt a vérzés, ahogy írtad, erős darabos.
3/8 anonim válasza:
5 nap késéssel, több pozitív teszt után jött meg. Nekem semmi különbség nem volt. Normál menstruáció volt utána, se több vérzésem se darabos nem volt.
4/8 anonim válasza:
#2-es vagyok. 4db pozitív, nem erősödő teszt után, 9 nap késéssel, iszonyatos görcsök között jött meg, egyik nap egy nagyobb darabbal, kb.5 napig tartott és sokkal erősebb volt.
5/8 anonim válasza:
Nekem is Pozi teszt, örülés...aztan egy hét késéssel jött meg, először csak barnázás volt, utána brutál darabos vérzés, és a hasam is jobban fájt mint normál mensinél😒
7/8 anonim válasza:
Nekem rózsaszínnel kezdődött, aztán rendesen erősen megjött. Nem volt más egyébként mint átalában. Ugyanolyan kis görcsök voltak, mennyiség is ugyanaz. Talán annyi, hogy 6napig tartott, nem 5.
8/8 anonim válasza:
Nekem 10 napot késett, utána barnázás, majd megjött iszonyú görcsök közepette és darabos volt, viszont csak 5 napig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!