Mi a baj? Ugye kizárt így a terhesség?
Figyelt kérdés
Egyszer a barátom kb 4-5 mp-re berakta nekem óvszer nélkül. Ennek már kicsivel több mint fél éve (7 hónapja, okt végén). Eddig megjött rendesen, viszont most késik 2 hete. Februárban csináltam 3 tesztet, mind neg. Ugye így kizárt a terhesség? Nem híztam semmit sem, csak fogytam 2 kilót.2020. jún. 16. 14:42
1/10 anonim válasza:
Félév, az 24 hét. Már szép, kerek lenne a pocakod, és vígan rugdosna, könyökölne a kicsi.
Ha most késik két hete, akkor csinálj tesztet.
2/10 anonim válasza:
"Mindig is léteztek hülye emberek"
Ennyit mondok...
3/10 A kérdező kommentje:
Azóta az eset óta nem voltam együtt senkivel se.
2020. jún. 16. 14:45
4/10 anonim válasza:
Már megint itt vagy, te idióta?
5/10 anonim válasza:
Szerintem menj el valami hentes nőgyógyászhoz aki majd úgy megvizsgál,hogy elmegy a kedved a védekezés nélküli szextől,ill.ver beléd egy kis alap bioszt is.
6/10 anonim válasza:
Milliomegy oka lehet, hogy nem jön meg, főleg, ha azóta nem voltál senkivel.
Ha ennyire zavar, menj el nőgyógyászhoz.
De nem, nem vagy terhes.
8/10 anonim válasza:
Azta én mindig belebotlok a kérdéseidbe🤦🏻♀️ Te komolyan gondolod ezeket?
9/10 anonim válasza:
Nem, még mindig nem vagy terhes.
10/10 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy! Mindenki számára terhes vagy...terhes a hülyeséged!🤔🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!