Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok: amikor sokszor...

Mit gondoltok: amikor sokszor vagytok hálásak akkor tènyleg pozitívabb esemènyek történnek?

Figyelt kérdés
Egy két területért az életemben nagyon hàlás vagyok, apróságog, de minden reggel eszembe jut, hogy “de jó hogy ez van”.Tényleg nem kell nagy dologra gondolni.Az a kérdés, hogy amikor ti hàlàt éreztek, utána valóban az a terület gördülèkeny és sikeres?Pl. Szereted a gyereked, vagy örülsz, hogy az a munkád van ami, esetleg, hogy meggyógyultàl és egèszséges vagy, akármi lehet.Tapasztalatok?

2020. jan. 17. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Ugyanis az a helyzet, hogy ha az ember sokszor hálás, akkor ott valahol baj van.
2020. jan. 17. 10:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Miféle “baj”?
2020. jan. 17. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

apróságok *

Egyébként nem. Például emelt kémiára készülök... most hálás vagyok hogy megtudom oldani az oxidációs számokat, tegnap még téptem a hajam... de attól még nem fog minden feladattípus gördülékenyen menni... tennem is kell érte.

2020. jan. 17. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért történnek pozitív események, mert a hálád által az élet megjutalmaz, hanem mert a tudat ilyenkor megtisztul egy csomó szennyező elvárástól, ami által sokkal hatékonyabban vagy képes megoldani a feladataidat, problémáidat.
2020. jan. 17. 16:14
 5/9 anonim válasza:
100%
Szerintem igen, de nem feltétlenül azért mert ténylegesen mások vagy jobbak a dolgok körülötted, hanem mert mindenben észre tudod venni azt amiért hálás lehetsz.
2020. jan. 17. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igenis örülj az élet apró örömeinek, sikereinek. Rajtad múlik hogyan éled az életed, az ami történik hogyan éled meg - optimista szemlélet, mosolyogj, legyél boldog és átsugárzódik a környezetedre is :)
2020. jan. 17. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Nincs szükséged pozitív szemléletre, ahogy negatív szemléletre sem. Láthatod a dolgokat mindig objektíven, mindig úgy, amilyenek azok valójában. Ez a jelenlét.
2020. jan. 17. 17:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Amit csak te látsz csak te érzel és a te fejedben játszódik le, már hogyan lenne objektív?Az amit te átélsz sohasem lehet az abszolút igazság.
2020. jan. 17. 17:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én magamból kiindulva azt tudom mondani hogy már reggel korán hálát adok az Istennek hogy nekem adta az a napot. Megköszönöm és tudom hogy a mai nap egy csodálatos,boldog, sikeres nap lesz! Tudom hogy minden akadály ami ér a mai napon, játék könnyedséggel oldok meg. Ezt csinálom én és nincs olyan amit át ne látnék. Mindenben meglátom a szépet és jót még a legnehezebb dolgokban is. Jobb lett e az életem??? Igen! Határozottan igen. Minden gondolat ami kimegy belőled azzal kerülsz szembe előbb utóbb. A pozitív látásmód csodálatos és rájössz hogy minden úgy van jó ahogy van. Tanít az élet megoldásokra, szeretetre, tiszteletre, elfogadásra és oly sok mindenre. Vannak persze olyan dolgok amik lehangolnak de nem napokra csak egy egy órára, pár percre... De tudom hogy milyen szintre tudom magam felhúzni és ez a szint előnyős számomra. Igyekszem mindig azon a tudatszinten rezonálni és így boldogság és béke van a szívemben, lelkemben és fejemben is. :)
2020. jan. 17. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!