Bármilyen megtapasztalása valakinek Istennel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mindent szívesen meghallgatok vallástól/hittől függetlenül, nem vitafórumként indítottam a kérdést. :)2023. márc. 8. 08:11
2/8 anonim válasza:
Megváltoztattott. Jobb irányban. Azelőtt hatalmas rohadék voltam és mindent elrontottam az életemben
3/8 anonim válasza:
Isten az Univerzum.
Az egész teremtett világ.
Ennek összefüggéseit még csak most kezdi felfedezni az ember,sok ilyen képességez,tapasztalást paranormálisnak mondanak.
4/8 anonim válasza:
Imádkoztam hozzá, hogy csak legyen meg a 2-es matek érettségi (sík hülye voltam/vagyok hozzá), erre 3-as lett. Mondjuk a külön tanárnak ebben nagyobb érdeme volt. Bezzeg mikor dolgozatoknál kérleltem, akkor b@szott meghallgatni
5/8 NTBS válasza:
Amióta imádkozom sokat javult az életem.
6/8 anonim válasza:
Sokféle.
Szerintem tudok hasznos lenni számodra, ha rám írsz.
7/8 anonim válasza:
Ha mindent szívesen meghallgatsz, ajánlom Baranyi Tibor Imre előadását a yt -on. Több is van, ajánlom a Memento morit, kezdetnek.
8/8 anonim válasza:
Ráébresztett, hogy ne higgyek hozzá hasonló fszságokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!