Erőltetett pozitivitás…?
"Jah, aztán nehogy addig ignoráld a valóságot, amíg nagyobb lesz a probléma."
Milyen problémáról van szó? Itt most a negatív és a pozitív felfogás közötti különbségekről van szó.
A problémát meg kell oldani, ennek köze nincs a pozitívitáshoz, vagy negativításhoz. Sehol nem írtam, hogy ha problémád van, akkor ne foglalkozz vele.
"Igen és így lehet tökéletesen megalománná és self-centered gondolkodást kialakítani ami nem csak rád káros, hanem másokra is. Ezt hívják toxikus pozitivitásnak."
Mondj ellenérveket az önbizalom mellett, miért rossz ha valaki több önbizalmat nyer?
Pont azt szokták sok esetben hangsúlyozni, hogy pont önbizalmat kellene szerezni, mivel sok az önbizalomhiányos ember. Te ezt cáfolod, hogy ez nem jó dolog, érvelj, mivel indoklod ezt.
"Az ignorálás annyit fog segíteni, hogy folyton el fogsz menekülni a problémáid elől.
Aztán halasztgatod a halaszthatatlan.
Ami szintén nagyon káros nem csak rád, hanem a környezetedre."
Megint milyen problémáról beszélsz?
Ignorálás alatt nem azt értem, hogy szarj le mindent, hanem csak a fontos dolgokkal foglalkozz. Ignoráld az időt fecsérlő, rossz dologokat, szokásokat, mint például azt hogy az apró dolgokat is negatív dologként fogod fel, és azon pörögsz. Ez nem visz előbbre, ennél vannak fontosabb dolgok is.
"Az ignorálással annyit érsz el, hogy nincsenek határaid, mert olyan szinten nem fogsz tudni konfliktust kezelni, hogy a legkisebb problémák is sok munkát és szenvedést fognak okozni."
Ugyanaz mint fent. Te azt hiszed, hogy az ignorálás = telibeszarni mindent, ha van valami problémád akkor nem azzal foglalkozol. De fent leírtam, hogy nem erről van szó. Illetve alapból nem is votl szó semmilyen problémáról, az egész csak a negatív és pozitív gondolkodás köztötti különbségekről szólt.
Okés látom nagyon szereted elterelni a témát, akkor fókuszáljunk egy dologra.
"Sehol nem írtam, hogy ha problémád van, akkor ne foglalkozz vele."
Jah csak ignoráld.
Köszi a videót és az érveket az ignorancia mellett!
Végül is csak pozitív lehetőségnek állítottad be.
Kérlek idézd tőlem, komment számmal együtt írd, hogy hol írtam azt, hogy ignoráld a problémát.
Várom a válaszodat, mert eddig semmilyen problémáról nem volt szó, csak negatív és pozitív szemléletről.
"Kérlek idézd tőlem, komment számmal együtt írd, hogy hol írtam azt, hogy ignoráld a problémát."
Miért linkelgetsz olyan videókat és veted fel az ignorálást, mint lehetőséget?
#40-es válaszoddal küldtél videót ami elméletileg alátámasztaná azt amit előtte végig írtál.
Persze előtte is többször feljött a probléma ignorálása, csak nem nevezted a nevén a dolgot.
#48-as kommenteddel meg a toxikus pozitivitást és az ignorálást védted.
Mindkét módszer mellett szól, de ha nem is annak szántad, mindkettőre alkalmazható.
Egyáltalán miért került be a #40-es videó a témába?
Látom szereted a klisés motivációs videókat.
Ezek hangzatos szavak amivel meg tudod nyugtatni magad és aztán nem fogsz semmit sem tenni a probléma megoldásáért.
Csak még mindig nem értem, hogy mi köze van ehhez a toxikus pozitivitásnak.
Mert szó nélkül belinkelni egy videót egy ilyen kérdés alá röhej.
A videókkal nem tudom mi a bajod, szeirntem aranyosak, azokban sincsen szó probléma ignorálásáról. De ez mellékes, ha neked nem tetszenek a videók, hát legyen. Viszont..
Még mindig nem írtad le milyen problémáról van szó, és honnan jött ez.
Írd le, hol kezdődött ez az egész, melyik kommentnél tértünk mi át probléma ignorálására.
"többször feljött a probléma ignorálása, csak nem nevezted a nevén a dolgot."
Erre a bizonyos többszöri alkalomra és a hozzátartozó időpontokra, kommentszámokra vagyok kíváncsi, kérlek ezt fejtsd ki nekem szabatosan.
Illetve hogy reagáljak azokra amit írtál.
"#40-es válaszoddal küldtél videót ami elméletileg alátámasztaná azt amit előtte végig írtál."
Igen? Mert azt állítod, hogy a videóval akartam alátámasztani. De mit akartam alátámasztani? És én hol írtam előtte probléma ignorálásáról? Mert ezekről szó sem volt, semmi ilyesmi bizonyításáról, támasztásáról.
"#48-as kommenteddel meg a toxikus pozitivitást és az ignorálást védted."
Igen, de nem volt szó problémáról, én csak azt mondtam, hogy a negativitást felejtsd el, nem pedig a problémát.
Szóval továbbra is ott vagyok, hogy miylen problémáról van szó. Hol írtam róla, hogy került ide probléma, kérlek ezt fejtsd ki nekem.
"Igen, de nem volt szó problémáról"
Köszönöm, ezért jöttem.
Köszönöm az oldalnyi védést és írást, de csak sikerült XD
?
Tehát akkor mi értelme volt ennek?
Belelattal valamit az írásomba amit le sem írtam, haluzol vagy csak a szovegertes a rossz és elkezdtél velem vitázni a semmiről? Oké...
Mivel te nem akarod átgondolni, hogy a te írásod mit implikál, azért ne engem hibáztass.
Legközelebb ha hozzá akarsz szólni valamihez, akkor produktívan tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!