Erőltetett pozitivitás…?
Akkor negyedére leírom, hogy nem gondolom jó dolognak a negativitást.
Gyk tele van gyerekekkel? Vagy mi?
Egyszerűen nem bírom felfogni a logikádat. Leírtam én is, hogy nem jó a negativitás, ezzel szemben a pozitívnak lenni több előnyt hordoz.
Erre elkezdesz velem vitatkozni, majd írod, hogy nem gondolod jónak a negativitást.
Beakadt a lemez?
Ugyan azt kérdezed és ugyan azt válaszolom.
Légyszíves írd már le, hogy szerinted mi a vita tárgya?
Nincs itt vita, egyedül te kitaláltál valamit aztán nekem estél. Most meg kiderült, hogy te is ugyanazon a véleményen lettél hirtelen mint én.
Eleve ez nagyrészben szubjektív kérdés volt. Ha a kétbites agyad nem bírja elfogadni azt, hogy másnak más a véleménye, beszól, mert ő a kéket szereti nem a pirosat.
Az egész ott győzött meg, hogy a visszakérdezésemet is lepontoztátok a csicskásoddal/lepontoztad másik felhasználóról (mert látom, hogy csak 2 ember pontoz).
Egy vitában a kérdést nem ítélik el, maximum a rossz választ. Hát mit ne mondjak nem fogom tovább ilyen csökevény(ek)re pazarolni az időmet. A kérdést kivettem a figyeltek közül, nem látom ha reagálsz, csak pazarlod az időmet. Szerezz barátokat ne pedig a neten játszd a kötekedő barmot aki nem képes más véleményét elfogadni. Na pá.
Mikor nem voltam veled egy véleményem, melyik válaszomra gondolsz?
Legyél olyan szíves idézd ki, mert én ilyenre nem emlékszem.
"Szerezz barátokat ne pedig a neten játszd a kötekedő barmot aki nem képes más véleményét elfogadni."
Objektívan nincs igazad.
Sajnálom.
nyehh... ha nem belülről jön a pozitivitás akkor mi a f@sz értelme van? erőltetve nincs semmi értelme, ha meg andrew tate életet akarsz élni (a böri előtti korban) hogy pénz nők karrier autók akkor meg arra keresztet lehet vetni, talán a következő életedben :D Marad a xar meló, xar fizetésért, és ha van családod az a baj mert pénz és idő helószia, ha meg nincs családod akkor a magány.
Meg kell élni a negatívot is, hogy tudd értékelni a pozitívot.
Akinek pl volt már igazi fájdalmas szakításban része, mond már neki hogy "ne szomorkodj már te szamár, fel a fejjel!" vajon mi értelme lenne felvenni a kamu pozitív attitűdöt miközben meg széttép a fájdalom és szomorúság? Azok nem múlnak el hip hop...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!