Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Erőltetett pozitivitás…?

Erőltetett pozitivitás…?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre népszerűbb ez a pozitív gondolatok - manifesztáció mánia. Ami remek, tényleg jól hangzik, de kicsit szerintem sok ez a pozitív mánia. Az ember egyszerűen nem tudja elkerülni a negatív érzelmeket sem… és akkor rettegni kezdjen, hogy: jó ég most rosszul érzem magam, már úton van felém még több rossz ezért? :))) Ez nem toxikus egy kicsit? :D

2023. febr. 14. 11:29
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
21%
Még mindig nem tudsz okot mondani, hogy miért is jó negatívnak lenni. Amíg ez nem megy inkább hagyjuk.
2023. febr. 21. 05:30
 32/60 anonim ***** válasza:
21%
A szövegedet meg nem olvastam végig, bocs. Van jobb dolgom, mint fél órás megfontolt kommentet írni, úgy mint ahogy te tetted, valakinek ami semmiről nem szól.
2023. febr. 21. 05:34
 33/60 anonim ***** válasza:
39%

Akkor negyedére leírom, hogy nem gondolom jó dolognak a negativitást.

Gyk tele van gyerekekkel? Vagy mi?

2023. febr. 23. 12:03
 34/60 anonim ***** válasza:
21%
Akkor miért jó negatívnak lenni, miért vagy a pozitivitás ellen?
2023. febr. 23. 12:37
 35/60 anonim ***** válasza:
21%

Egyszerűen nem bírom felfogni a logikádat. Leírtam én is, hogy nem jó a negativitás, ezzel szemben a pozitívnak lenni több előnyt hordoz.

Erre elkezdesz velem vitatkozni, majd írod, hogy nem gondolod jónak a negativitást.

2023. febr. 23. 12:41
 36/60 anonim ***** válasza:
39%

Beakadt a lemez?

Ugyan azt kérdezed és ugyan azt válaszolom.

Légyszíves írd már le, hogy szerinted mi a vita tárgya?

2023. febr. 23. 17:27
 37/60 anonim ***** válasza:
21%

Nincs itt vita, egyedül te kitaláltál valamit aztán nekem estél. Most meg kiderült, hogy te is ugyanazon a véleményen lettél hirtelen mint én.

Eleve ez nagyrészben szubjektív kérdés volt. Ha a kétbites agyad nem bírja elfogadni azt, hogy másnak más a véleménye, beszól, mert ő a kéket szereti nem a pirosat.

Az egész ott győzött meg, hogy a visszakérdezésemet is lepontoztátok a csicskásoddal/lepontoztad másik felhasználóról (mert látom, hogy csak 2 ember pontoz).

Egy vitában a kérdést nem ítélik el, maximum a rossz választ. Hát mit ne mondjak nem fogom tovább ilyen csökevény(ek)re pazarolni az időmet. A kérdést kivettem a figyeltek közül, nem látom ha reagálsz, csak pazarlod az időmet. Szerezz barátokat ne pedig a neten játszd a kötekedő barmot aki nem képes más véleményét elfogadni. Na pá.

2023. febr. 23. 18:36
 38/60 anonim ***** válasza:
6%

Mikor nem voltam veled egy véleményem, melyik válaszomra gondolsz?

Legyél olyan szíves idézd ki, mert én ilyenre nem emlékszem.

"Szerezz barátokat ne pedig a neten játszd a kötekedő barmot aki nem képes más véleményét elfogadni."

Objektívan nincs igazad.

Sajnálom.

2023. febr. 23. 20:07
 39/60 anonim ***** válasza:
63%

nyehh... ha nem belülről jön a pozitivitás akkor mi a f@sz értelme van? erőltetve nincs semmi értelme, ha meg andrew tate életet akarsz élni (a böri előtti korban) hogy pénz nők karrier autók akkor meg arra keresztet lehet vetni, talán a következő életedben :D Marad a xar meló, xar fizetésért, és ha van családod az a baj mert pénz és idő helószia, ha meg nincs családod akkor a magány.

Meg kell élni a negatívot is, hogy tudd értékelni a pozitívot.

Akinek pl volt már igazi fájdalmas szakításban része, mond már neki hogy "ne szomorkodj már te szamár, fel a fejjel!" vajon mi értelme lenne felvenni a kamu pozitív attitűdöt miközben meg széttép a fájdalom és szomorúság? Azok nem múlnak el hip hop...

2023. febr. 25. 18:42
 40/60 anonim ***** válasza:
2023. márc. 12. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!