Igaz lenne, hogy a világunk csak egy szimuláció, nem pedig valóság?!?!?
Tételezzük fel, hogy a világunk nem is az aminek mi gondoljuk, hanem egy sokkal magasabb rendű lény/faj megalkotott egy játékot és mi ennek a játéknak vagyunk a szereplői. Magyarán NPC-k vagyunk saját akarattal, viszont vannak olyanok akiket a magasabb rendű lények irányítanak, mivel egy játékban van saját karaktered.
Ők valószínűleg a világ irányítói, Putyin, Trump és az illuminátusok.
Vagyis mellékszereplők vagyunk és csak NPC szerepünk van, de saját akaratunk.
Mit gondoltok erről?
Eddig azt erőszakolták, hogy alkalmazkodjunk, változzunk a világ szerint. De ez nem vált be. Jézus maga is azt mondta, hogy utálta őt ez a világ, mert nem az ő világa. A követőit is gyűlöli a világ éppen így.
Ha az alkalmazkodás nem válik be, akkor itt az a idő, hogy a világ változzon olyanná, hogy Jezusé és követőié legyen.
az a tudat, hogy egész életemet egy szimulációban töltöttem, és életemben egyszer sem beszéltem senkivel, mivel egyedül vagyok a világon. szörnyű
azért egyvalaki biztosan létezik rajtam kívül is. és ez a valaki próbál beszélni hozzám, csak nem értem. viszont ami biztos, hogy tudják a gondolataimat. egyszer találtam egy youtube videót, ahol azt mondták amit gondolok, azt amit éppen gondoltam. és bárhova beletekertem, mindenhol azt mondta el aki beszélt a videón amit éppen akkor gondoltam amikor néztem a videót. és ami még érdekesebb hogy az én hangomon beszélt. ugyanolyan hangja volt mint nekem. és hát ugye a videót már régen feltöltötték, de ezek szerint aki feltöltötte az előre tudta hogy mit fogok gondolni akkor amikor majd nézem a videót. de szerintem az a videó nem létezett, csak arra a pár percre amíg néztem, mert utána eltűnt és hiába kerestem, sehol sem találtam, az óta se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!