31/43 Senior Séf válasza:
Az élet biológiai értele az utódnemzés, a gének továbbvitele. Hogy aztán emberileg még milyen érteleket keresel és találsz benne, az már rajtad múlik.
32/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm 31-es a válaszod.
2023. jan. 24. 18:30
33/43 anonim válasza:
Evolúciós szempontból a szaporodás, hogy génjeid tovább éltessen, ha te már meghótál
34/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 33-as. Ezzel azért nem értek egyet, vagy csak részben tudok egyetérteni, mert a te megközelítésed alapján, mondjuk aki homoszexuális, vagy bármilyen genetikai rendellenességgel rendelkezik vagy betegségben szenved, ami miatt nem lehet gyermeke, akkor az ő élete értelmetlen volna, legalábbis evolúciós szempontból, hiszen nem tudja továbbadni a génjeit és nem tud szaporodni. De ettől függetlenül az ilyen emberek életének is van értelme.
2023. jan. 25. 22:26
35/43 anonim válasza:
Így van. Ez a természetes szelekció.
36/43 anonim válasza:
Nem mindenki akar gyereket,köztük én sem.Felesleges.
37/43 anonim válasza:
Ezt hadd döntse el majd ő, utolsó. Vagy te vagy Isten?
38/43 anonim válasza:
Számomra az élet értelme valahol az önfejlesztés és az élvezetek hajszolása között van. Valahol ez a két dolog keresztezi is egymást.
Én leszek az első orvos a családomban. Továbbá már van egy kisfiam is. Mind a kettőbe beleteszem a maxot. Ugyanakkor imádok túrázni, vadkempingezni, barátokkal chillezni.
Szerintem vannak emberek, akiknek nincsenek is céljaik, vagy ha vannak is, akkor azok nem igazán nagy célok. Például a legjobb barátom életcélja az, hogy családot alapítson. Nekem is ez volt, amíg meg nem született a kisfiam. Most akkor ne tűzzek ki magam elé új célokat, csak tengődjek? Nope. Ofc ki kellett tűznöm magam elé újabb célokat. Még nagyobbakat. Ki tudja hol van a határ egyébként is?
27/F
39/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további hozzászólásokat!
2023. febr. 11. 21:29
40/43 anonim válasza:
Az élet arrl szól, hogy a csuklódra kötött cédula a nagylábujjadon köt ki. A közte eltelt időt neked kell értelemmel kitölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!