Az, hogy megtaláld benne a te életed értelmét.
Jó helyen vagy most? Hogy érzed?
Köszönöm a sok választ és hozzászólást.
21-es, köszönöm igen, már tudom hogy milyen úton kell végighaladnom, megismertem önmagamat, tisztában vagyok azzal mi tesz boldoggá és mi az ami fontos nekem. De tény hogy ezt sokszor nem könnyű megtalálni önmagunkban.
22-es, nyilván a gyakori kérdés oldalon mindenki más célból van fent így más-más értelemben használja. Van aki ahogy páran írták szabadidő eltöltésére kikapcsolódásra, ellazulásra, használják, lehet mások barátkozni, ismerkedni, párkacsolat vagy akár alkalmi kapcsolat keresés céljából járnak fel az oldalra. Lehet olyan felhasználók is vannak akik azzal a szándékkal vannak itt hogy másokat lejárassanak, kigúnyoljanak és ezzel vezetik le a felgyűlt feszültséget és a stresszt, hogy itt jól kiosztanak másokat 1-1 hozzászólásban. Illetve lehet hogy van aki segítő szándékkal van itt, azokban a témákban amelyekről van némi tapasztalata, ismerete, tudása próbál támpontot adni, segítséget nyújtani az adott kérdést kiíró felhasználóknak.
Alkotni valami egyedit, valamit, ami Te vagy a Te tudásodból van, fantáziádból, belső késztetésből, ami valamilyen módon támogatja a világunk fejlődését és az emberek tanulását.
Valamint a tapasztalataidat materiális formába önteni (pl egy könyv) és megosztani ember társaiddal.
Ezeket a dolgokat senki nem is veheti el Tőled, mivel Te hoztad létre egyedien és hozzád tartozik.
A gyűjtött tapasztalataidból hozz létre valami újat, amit eddig senki más és a bensődből fakad.
Ez az élet célja.
Alkotni és a Mi saját tapasztalatainkat megosztani másokkal, hiszen még a színeket sem egyformán látjuk teljesen.
#28 vagyok
Igazán nincs mit Kérdező, örülök, ha tudtam segíteni. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!