Ez mivel magyarázható?
Barátnőmmel valamelyik este egy adott személyről írtunk. Majd másnap barátnőm rábeszélt, hogy írjak rá erre a pasira. Épp írni akartam neki, mikor észre vettem, hogy előző este hagyott nekem üzenetet. Tehát lényegében amíg barátnőmmel róla beszéltünk és írtunk, addig ő szintén rámgondolt és megdobott üzenettel. (Az óra is megegyezett a mi írásunkkal róla és az ő üzenetével, amit nekem hagyott). Érdekesség, hogy a pasival ritkán írunk, és 3 hónapig semmilyen kommunikáció nem volt közöttünk.
Lehet megéreztük egymást vagy hasonló? Esetleg szimplán eszébe jutottam pont akkor este, mikor barátnőmmel róla írtunk?
Egyébként vele kapcsolatban volt, hogy szó szerint megálmodtam a jövőt, ami be is teljesült hetekkel később.
Nálam az szokott előfordulni hogy kiejtem valakinek a nevét vagy csak beszélek róla egy mondat erejéig, vagy fél óra múlva, vagy másnap látom.
De ezek olyan helyzetek hogy nincs az az isten hogy ott legyen az ember, és mégis.
Vagy megérzed, vagy "megidézed".
Kitudja :D
Ilyen bevillanásaim nekem is vannak gyakran.Reggel öltözködés közben pl. egyszerűen beugrik az illető arca, és aznap vagy másnap már látom is,
vagy hallom.Holott előtte már akár hónapok óta nem találkoztunk,beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!