Mivel magyarázható ez a jelenség? Tudtam, hogy nyitva van az ajtó.
Párommal együtt élünk, és tegnap párom jött haza később. Természetesem már automatikus bennünk, hogy nyitjuk-zárjuk az ajtót és utána lenyomjuk a kilincset ellenőrzésként. Olyan még egyikünkkel sem fordult elő, hogy nyitva hagytuk volna az ajtót, mert erre mindig figyelünk. Már késő este jött haza a párom, én már csak a nappaliban és a hálóban közlekedtem akkor, nem is mentem az ajtó közelébe.
Lefeküdtünk aludni, és én éjjel hajnali 3-kor felriadtam és szabályszerűen felpattant a szemem, szinte azt sem tudtam hol vagyok, de egy gondolat megszólalt a fejemben, hogy: csukd be az ajtót, mert nyitva maradt. Nem tudom honnan jött, de nagyon határozott, hirtelen felpattanó gondolat volt. Kimentem és meglepetésemre tényleg nyitva volt az ajtó. Ilyen még egyikünkkel sem fordult elő, hogy nyitva hagyjuk, no meg az se nagyon, hogy random így felver egy gondolat az éj közepén.
De nem én hagytam nyitva, hanem a párom.
Esetleg arra gondoltam, hogy az rögzülhetett bennem, hogy nem hallottam a zár elfordulását mégha ez a tudatomhoz nem is jutott el.
Lehet, hogy az van, amit mondtál: nem hallottad a kattanást, de nem vetted észre hogy észrevetted. A tudatalattid viszont "csámcsogott rajta" egy kicsit, majd küldte az üzenetet a "Főnöknek" (neked, a tudatodnak) "Baj van, menj és zárd be!"
Az is lehet, hogy láttad a párodon a fáradtságot, és olyankor előfordul, hogy elfelejtődnek még az alap, berögződött dolgok is.
Az is lehet, hogy valami természetfeletti védő entitás (angyal? valami hasonló?) súgta a füledbe a figyelmeztetést. Én hiszek bennük, nem kizárt :)
(vagy lehet, hogy nem. ezeket a dolgokat nem lehet egyértelműen bizonyítani vagy cáfolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!