Nem volt rajtam éjszaka az okosóra, mégis mért pulzust
és alvást. Miért ?
Figyelt kérdés
Reggel meglepődve láttam miután a párna alól kihúztam az órát, ahogy az éjszaka folyamán hogyan cikázott a "pulzusom" , meg az alvás statisztikámat, holott az órát elalvás előtt a párna alá tettem, tehát nem ért a csuklómhoz. Ami a para az egészben, hogy tegnap este 2 tusfürdő bele esett a kádba pár perc különbséggel, majd rá egy órára le esett a sötétítő az ablakról, tehát alapból aktív volt az éjszaka. A kérdés komoly. Kinek mérte a pulzusát és az alvását? Mert az enyémet nem, az tuti. Mindenesetre a pulzust tekintve egy elég nyugodt szellemmel van dolgom. Ilyen még nem volt. Ha levettem az órát , akkor jelezte hogy le van véve, nem mért semmit. Miért történt ez?
Az én órám olcsó kínai. Elvileg tud pulzust mérni és alvást figyelni. Ha leveszem akkor is méri. :) Tehát ne aggódj, nem mérte meg a szellem lakótársadét, csak buta.
2023. jan. 9. 09:08
2/12 anonim válasza:
Egyik óra sem képes pulzust mérni. Ez mind kamu. Ahhoz úgy kellene működnie, mint a vérnyomásmérőnek.Eleve a csukló felső részén van. Ott hogyan mérné? Egy kis villogó fény megméri a pulzust? És elhiszik az emberek...
2023. jan. 9. 10:04
3/12 anonim válasza:
Mert a párnád alá tetted, és a párnád beleért a "fényes" érzékelő hatósugarába.
Egyszer én is jártam így, csak az tűnt fel, hogy mit villog ott magának, hát a zsepimet scannelte a fejem mellett. :)
2023. jan. 9. 10:14
4/12 anonim válasza:
Nem vagyok szkeptikus de az előzőek jól írták, az okosórák valójában nagyon buták. Azzal nem kell foglalkozni.
Ha viszont leveti a polcról magát a tusfürdő akkor az is jó tud lenni ha kiignorálod a francba. Ha csak azért ment oda hogy játsszon de téged idegesít általában elmennek hogyha nem foglalkozol velük. Vagy ha ráförmedsz hogy húzz innen mert különben bántani fogod (nem baj ha nem tudod valóban bántani, a lényeg hogy megijedjen) Nekem ez a módszer bejött már egy párszor. Nálunk is voltak kopogások a falon, bevágódott az ajtó amit kitámasztottam egy 5 literes vizes palackkal, én meg lecsesztem hogy ne rendetlenkedjen hanem húzzon innen mielőtt magára haragít. Abban a pillanatban elmúltak a paranormális jelenségek :D
2023. jan. 9. 10:48
5/12 anonim válasza:
Az a kis villogó fény rohadt erős és elég szépen àtvílágít...
2023. jan. 9. 10:49
6/12 anonim válasza:
Hát ennyit az okosórákról ...
2023. jan. 9. 11:04
7/12 anonim válasza:
vicces mennyire elhiszik az emberek, hogy jól működnek az okosórák és társai.
pl lépésszámláló a telefonon...
javaslom tesztelje valaki pl lépcsőházban, ahol körbe körbe spirálban halad fel az ember. Megáll vagy csak pár lépést mutat.
Gps alapján saccra ad egy számot.
2023. jan. 9. 12:00
8/12 anonim válasza:
Hozzád jár pulzust mérni a Sátán, hogy tudja mennyi zsíros embert ehet a pokolban
2023. jan. 9. 12:01
9/12 NTBS válasza:
Mert írt valami számot.
2023. jan. 9. 12:39
10/12 anonim válasza:
#2-es válaszoló: nekem Apple Watch-om van, ami például teljesen pontosan mér. Össze szoktam hasonlítani vérnyomásmérővel (úgy hogy egyszerre van rajtam mindkettő) és mindig pontosan ugyanazt méri az óra is. Ha pedig leveszem akkor nem mér semmit soha. Előtte egy olcsó Amazfit órám volt, na az tényleg össze-vissza mért, sőt akkor is ha éjszaka csak mellettem volt. Tehát vannak olyan okosórák amik pontosan mérnek (nem feltétlenül csak az Apple Watch-ok a pontosak, biztos van más márka is ami pontos, csak nekem ez a két fajta volt, amit össze tudtam hasonlítani). Valószínűleg a kérdezőnek is inkább ilyen olcsóbb kategóriás órája lehet és azért nem mér pontosan és ír ki hamis eredményeket, hiszen ha nincs rajta az óra, nem is kéne “mérnie” semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!