Nem volt rajtam éjszaka az okosóra, mégis mért pulzust és alvást. Miért ?
Figyelt kérdés
Reggel meglepődve láttam miután a párna alól kihúztam az órát, ahogy az éjszaka folyamán hogyan cikázott a "pulzusom" , meg az alvás statisztikámat, holott az órát elalvás előtt a párna alá tettem, tehát nem ért a csuklómhoz. Ami a para az egészben, hogy tegnap este 2 tusfürdő bele esett a kádba pár perc különbséggel, majd rá egy órára le esett a sötétítő az ablakról, tehát alapból aktív volt az éjszaka. A kérdés komoly. Kinek mérte a pulzusát és az alvását? Mert az enyémet nem, az tuti. Mindenesetre a pulzust tekintve egy elég nyugodt szellemmel van dolgom. Ilyen még nem volt. Ha levettem az órát , akkor jelezte hogy le van véve, nem mért semmit. Miért történt ez?2023. jan. 9. 08:05
11/12 anonim válasza:
11 hasonló itt is a helyzet, igazából volt h ültem egy napot és a pulzusom átlagban 66-72 között volt míg amíg elmentem futni és éreztem, hogy a szívem nagyon kalapál 172t írt ki fekvőnél 120 körül (és akkor nem érzékeli hogy lépek)ha leülök és nyugton vagyok akkor meg visszamegy.Ha leveszem akkor nem ír ki semmit csak két vonalat.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nem Apple Watchom van, hanem Honor. Mindent pontosan mér, mert én is nem egyszer összehasonlítottam, illetve én eljátszottam az egyhelyben futást/lepést, és mérte azt is. Orvosi szaturacio mérő az egyik ujjamon volt, csuklómon az óra és számra pontosan azt mutatta.
2023. jan. 13. 07:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!