Mik azok a súlyos bűnök ami miatt a pokolba kerülnek az emberek?
A föld a mennyország, nem lehet nem mennyországban létezni, mert Isten is csak saját eszsenciájából tud teremteni, ezért minden amit teremt az olyan mint Ő. Ő a végtelen gyönyör és a szépség, és a Föld is az. (Ez egy kis gyógynövényes segítséggel befogadhatóbb információ, limitált tudatállapotban ez lehetetlen és hihetetlen elképzelés)
Ha meghalsz csak folytatod az utad. Kérdőjelezd meg Istent. Keress irracionalitást benne. Közelebb kerülhetsz az igazsághoz. Én adnék új esélyt hitlernek is, de végtelen nagy felügyelettel és gondosabb tanítással és szeretettel hogy jó legyen. Isten pedig orokre bevágna egy pokolba? Akkor jobb vagyok Istennél?
Gondolkodj kicsit józanul. Magadnak higgy, a kritikus gondolkodásodnak.
Aranyom, SENKI ezen a világon nem tudja, hogy mi van a halál után. Ennélfogva tökmindegy, miben hiszel, mert vagy az lesz, vagy nem. Higgy abban, amiben szeretnél, ha ez megnyugtatja a lelkedet. Ha te a mennyországban akarsz hinni, akkor higgy abban - de senki nem tudja bizonyítani a létezését (és a nem létezését sem).
14
Ha nekem nincs bűntudatom attól, hogy pl téged megöllek, vagy valakit akit szeretsz, nem bűn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!