Aki már volt hipnotizőrnél! A hipnózis tud segíteni ilyen helyzetben is? (lent)
Nem tudom jó-e a kategória...
Jobbat nem találtam.
Olvastam, hogy tud segíteni fogyásban, betegségeknél, párkapcsolatban, bármilyen életben való megakadásnál...
Tud-e akkor segíteni, ha nekem az a problemam, hogy nincs célom, nem tudom mit akarok, és nem tudok semmilyen céllal előjönni?
Esetleg ha valakinek van tapasztalata, szívesen olvasnám, nem baj ha mas problémával ment.
Köszönöm!
Ha tudnád hányszor voltam! 🤣🤣🤣
Semennyire nem oldotta meg...
Ezért szeretem a gyakorit...mikor a saját tapasztalataidat megkérdőjelezik. Hipnoterapeuta oldalán láttam leírva, és ott olvastam.
Akkor inkabb írd azt, hogy nem hihető, vagy fasság, de ne azt hogy en ilyet nem olvastam...Tudomasom szerint nem voltál ott.
Csak egy ötlet volt, de mindegy, akkor ez így felejtős sztori. Köszönöm a válaszokat!
Miért linkeljem be, csak azért hogy rámondd hogy sarlatán...?
Milyen alapon mondod rá? Értesz hozzá? Tanultad? Voltál ott?
Vagy csak okosabb vagy mindenkinél és mindenkinek megmondod, mit tapasztalhatott, mit nem, és a saját külső véleményeddel kész vagy felülírni más tapasztalatát?
Amúgy, ha mar annyira kell:
Bár én megelégszem annyi válasszal, hogy szerinted nem, nem működik az ilyen vagy erre szerinted nem hasznalható...
Nem ehelyett neked bizonyítgatni kelljen, mert midnenhez eleve ugy állsz hozzá, hogy te vagy a császár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!