Be lehet vonzani a nagyot rossz dolgokat is?
Akár magunk vagy mások részére? Volt valaki olyan aki másnak be tudott vonzani rossz dolgokat?
Értelmes válaszokat szeretnék.
9, én sajnos nem tudom eldönteni hogy mi a megérzés és mi a szorongás közti különbség. Sajnos, valószínűleg ennyire rossz lehet a pszichés állapotom, illetve ha ezotéria szempontjából közelítjük meg, akkor a sorsom
De a lényeget leírtam, esetemben már nagyon nem arról van szó hogy meg kell oldanom valamilyen feladatot és a sok aggódás miatt nem teljesítek jól… nagyon nem, akkor eszem ágában sem lett volna ezotéria témában olvasni mivel én ezt is csak túlgondolom, félek tőle…
Attól szorongsz, hogy egy bizonyos esemény bekövetkezik, és az be is következik
Na ez az ami számomra teljes sötétség, sosem fogom megérteni hogy az elménk hogy tud ilyet “bevonzani”
Akkor ennyi erővel valóban működnie kellene annak hogy otthon ülünk, pozitívak vagyunk és akkor minden szuper lesz, ha meg negatívak, akkor minden borzalmas…
Volt már ilyen, hogy hirtelen elkezdtem aggódni valami miatt és aztán úgy is alakult…. Sajnos.
De erre számomra nincs más magyarázat minthogy vmi idegen vagy feljebbvaló belelát a fejünkbe és hatalma van az élet felett aztán belenyúl a sorsba és mindent úgy csinál hogy nekem rossz legyen… nekem erre max ez a magyarázat
Természetesen általánosan is szoktam szorongani, pont erről szól a szorongás, szorongásos depresszió.
De olyan is volt többször hogy egyáltalán nem azon szorongtam amin kellett volna és megtörtént a baj.
Én ebből az egészből csak a rossz karmát tudtam leszűrni, ami miatt csak még kevésbé akarok életben maradni mert rettegek hogy mi jöhet még…
Akkor lehet hogy túl finoman fogalmaztam, ha a világon az egyik legdurvábban beteg, szerencsétlen családba születsz, mint én, abból viszont nincs kiút. Ha véletlenül születsz emberi roncsok közé ahol amúgy senkinek nincs párkapcsolata, te csak véletlenül megfogantál, akikbe maximum még a villám nem csapott bele már csak, ott azért lehet tudni hogy már ezotéria szempontjából nagyon pokoli szinten vagyunk.
Én ha sikeres embereket látok, akik a sors kegyeltjei, mindig utánanézek honnan jönnek és 99 százalékban már a nagyszülők is sikeresek voltak, normális emberi kapcsolatokkal. De minimum átlagosan normálisak.
Pedig ajánlották hogy forduljak a spiritualitás felé és ne maradjak materialista, megtettem azóta még jobban rettegek minden nap
Bocsi hosszú lett.
A megérzést nem is egyszerű megkülönböztetni a szorongástól. Főleg ha folyamatosan szorongsz.
A vonzás nem pont úgy működik, ahogy a divatos könyvek leírják, meg ahogy a divatezósok hangoztatják. Kicsit hosszú lenne leírni ide, a lényege az, hogy attól, hogy ülsz, és szépeket, vagy csúnyákat gondolsz, még nem válnak valóra. Összetettebb a dolog működése, és ha leegyszerűsíted, maximum ösztönösség miatt működik, amúgy nem.
Nekem is szorongásos depresszióm van, és pánikbetegségem. Pedig elég jó(nem gazdag, érzelmileg jó) családból származok. Egy részét tudom miért, a másik része viszont karmikus kell legyen, mert azzal a részével együtt születtem.
A pokoli szintről is van kiút. Nehezebb, mint egy normális közegből feljebb jutni. Ez tény, és valóság. A pokoli világokban is születtek buddhák a buddhista tanok szerint, pedig azok nem emberi, hanem tényleg szenvedésre tervezett világok.(ebben vagy hisz az ember, vagy nem). Amint kilépsz a családi környezetből, és önálló felnőtté válsz, adott számodra a lehetőség, hogy jobbá tedd az életed. A nehézségi fok eltér a karmádtól függően.
Ezotériával nem jó ötlet úgy elkezdeni foglalkozni, hogy már eleve szorongsz, és depressziós vagy. Én négy évvel a kialakulása előtt kezdtem el, ezért másként érzékeltem a különböző csapásokat. Ha már "betegen" kezded el, könnyen a babonás félelem irányába, vagy a felelősség átruházás irányába tolódsz el, ami csak félelmet kelt, és olyan dolgok miatt kezdesz aggódni, amik fölött úgy látod, nincs hatalmad. Túl könnyű azt hinni, hogy egy felsőbb hatalom játékszere vagy. Ez a saját felelősségedet egy külső erőre ruházza át, ugyanakkor félelmet is kelt benned ezzel a külső erővel szemben. Ha felvállalod a felelősséget a saját életedért, és döntéseidért, akkor nagy eséllyel jóval depressziósabbá válsz, mert elég kemény szembesülni azzal, hogy minden tőled függ, és ami látszólag az élet sorscsapása, az is tőled ered, viszont a félelmed eltűnik, hiszen nincs külső erő, ami szórakozna veled. Nincs isteni próbatétel, vagy büntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!