Tényleg ennyire működik a bevonzás? Ha valaki betegség miatt aggódik folyton, akkor is? Az ami elromolhat az el is romlik, az amitől félsz bekövetkezik elv? Miért vonzom a rossz dolgokat?
Olvastam is pár kérdést, ahol jósokról, látókról kértek tanácsot és mindenkit szinte lehülyéztek a válaszolók
Kérdem én hogy akkor minek van az ezotéria, ha mindenkire azt mondják itt is hogy kamu?
Volt egy durva idegösszeomlásom, azután kezdtem rájönni hogy valami nem stimmel velem. Már már mágikus módon
Én is el szeretnék menni egy hasonló emberhez, akinek köze van a mágiához, így találtam ide, de csak azt látom hogy mindenkire azt írjátok hogy kamu
Én tényleg vonzom a rosszat, pedig sajnos nem direkt agyalok folyton ilyeneken
A karmában nem tudok hinni, de azok alapján már azon csodálkozom, hogy nem egy indiai hajléktalan végtag nélküli lánynak születtem, mert annyi rossz történik velem.
Ha a kényszeres aggódást, vagy a szülőm kényszeres aggódása valaha megszünne, akkor lehet kevésbé lenne szörnyű életem?
Ha a jósok, látók kamuk, akkor ki tud segíteni?
"mindenkire azt mondják itt is hogy kamu?"
Ez nem rajtunk múlik.
"Volt egy durva idegösszeomlásom, azután kezdtem rájönni hogy valami nem stimmel velem. Már már mágikus módon"
Kérdező te tényleg nem gondolkozol fél percig, vagy csak azt fogod fel amitől jól érzed magad?
Eskü mint aki nem is gondolkodik.
"kényszeres aggódása valaha megszünne, akkor lehet kevésbé lenne szörnyű életem?"
Folytonos rettegés az jó vagy egészséges?
Ez alapvetően a vonzáshoz tartozik.
Negatív dolgot is betudsz vonzani ugyanúgy mint számodra pozitívat.
Ha pesszimista az ember életszemlélete a negatív dolgokra összpontosít és ezért azok előbb jelennek meg az életében.
Ha csak arra koncentrálnál amit pozitívan szeretnél, azokat látnád az életben.
A gondolatokra fordított energia a rajtuk való meditáció és az ezekhez társult intenzív érzések mind mind elősegítik hogy megvalósuljanak a gondolataid, akár pozitív akár negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!