Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire működik a...

Tényleg ennyire működik a bevonzás? Ha valaki betegség miatt aggódik folyton, akkor is? Az ami elromolhat az el is romlik, az amitől félsz bekövetkezik elv? Miért vonzom a rossz dolgokat?

Figyelt kérdés

Olvastam is pár kérdést, ahol jósokról, látókról kértek tanácsot és mindenkit szinte lehülyéztek a válaszolók

Kérdem én hogy akkor minek van az ezotéria, ha mindenkire azt mondják itt is hogy kamu?

Volt egy durva idegösszeomlásom, azután kezdtem rájönni hogy valami nem stimmel velem. Már már mágikus módon

Én is el szeretnék menni egy hasonló emberhez, akinek köze van a mágiához, így találtam ide, de csak azt látom hogy mindenkire azt írjátok hogy kamu

Én tényleg vonzom a rosszat, pedig sajnos nem direkt agyalok folyton ilyeneken

A karmában nem tudok hinni, de azok alapján már azon csodálkozom, hogy nem egy indiai hajléktalan végtag nélküli lánynak születtem, mert annyi rossz történik velem.

Ha a kényszeres aggódást, vagy a szülőm kényszeres aggódása valaha megszünne, akkor lehet kevésbé lenne szörnyű életem?

Ha a jósok, látók kamuk, akkor ki tud segíteni?

2022. júl. 18. 09:17
 1/10 anonim ***** válasza:

"mindenkire azt mondják itt is hogy kamu?"

Ez nem rajtunk múlik.

"Volt egy durva idegösszeomlásom, azután kezdtem rájönni hogy valami nem stimmel velem. Már már mágikus módon"

Kérdező te tényleg nem gondolkozol fél percig, vagy csak azt fogod fel amitől jól érzed magad?

Eskü mint aki nem is gondolkodik.

"kényszeres aggódása valaha megszünne, akkor lehet kevésbé lenne szörnyű életem?"

Folytonos rettegés az jó vagy egészséges?

2022. júl. 18. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is a negatív dolgok jönnek csak be, azt könnyű bevonzani...aggódtam 2x is valamiért, bekövetkezett. Bezzeg a szerelmemmel nem vagyok együtt, pedig rengeteget gondolok rá.
2022. júl. 18. 11:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez alapvetően a vonzáshoz tartozik.

Negatív dolgot is betudsz vonzani ugyanúgy mint számodra pozitívat.

Ha pesszimista az ember életszemlélete a negatív dolgokra összpontosít és ezért azok előbb jelennek meg az életében.

Ha csak arra koncentrálnál amit pozitívan szeretnél, azokat látnád az életben.

A gondolatokra fordított energia a rajtuk való meditáció és az ezekhez társult intenzív érzések mind mind elősegítik hogy megvalósuljanak a gondolataid, akár pozitív akár negatív.

2022. júl. 18. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:
2-ttes. Ne csak gondolj a szerelmedre képzeldis el hogy egy étterembe ültök vagy nálatok van. 3napig járjon ez a fejedbe hogy valahol vagy vele aztán majd bejön és mikor megtörténik azt fogod hinni hogy dezsábü pedig ezt gondoltad. Úgy sem hiszitek el de le írom. Már kicsi koromba elkezdödött ez nálam hogy ha valamit elképzelek akkor az párnap megtörténik. Csak az a baj vele hogy van mikor be ugrik egy kép olyan mintha látomás lenne. Például volt olyan hogy azt játszottam le a fejembe hogy apám áll az ajtóba és azt mondja az öcsém meg szököt. Én ezt nem akarom gondolni de nem tudom elnyomni megis történik. Magátol jön sokszor néha azt hiszem látomás. Ez meg történt a multhónapban. Nem tudom mi ez már felkerestem egy jósnöt akihez elfogok menni meg egy médiumot is. Igazábol nem tudom hogy nekem ezekre ki adhat választ de minnél hamarabb kéne a segítség.
2022. júl. 18. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
4. Lassan két éve folyamatosan szituációkat képzelek el vele, azt, hogy végre újra találkozunk stb. Sajnos eddig nem jött be.
2022. júl. 18. 22:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindíg úgyan azt képzeld semmin ne változtass. Es pl csak annyit képzelj el hogy ültök egymás mellet és beszélgettek ne többet. És csak ezt. A szituáció mind1 ültök áltok fagyiztok mind1 csak úgyan azt e mást. Ne úgy csináld hogy egyszer azt kébzeled el hogy sétáltok máskor meg már ültök érted? A lényeg hogy ne változztass a hejzeten. Erösen gondolj rá napközbenis csak a gondolatodba járjon játszdle ahohy történik ne a fejedbe legyen a gondolatodba ahogy lejátszódik. Nekem sajnos ez kiskorom óta így van és ez nem jó. Mert magátol elöjön olyankor is amikor épp semmire sem gondolok bevillan. A rossz is és megis történik. Sajnos
2022. júl. 18. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
De tudok szerelmi kötést is le írom privátba ha érdekel.
2022. júl. 18. 23:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Hàt ez aztán egy jó fórum, sok segítséggel, az igen
2022. júl. 19. 01:44
 9/10 anonim ***** válasza:
4, 6 köszönöm. Neked is 7, de inkább bem élnék vele. Mégis csak 1 átok sajnos. Én azt szeretném, hogy szabad akaratából legyen az enyém, ha van köztünk szerelmi végzet.
2022. júl. 19. 20:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyugi a szerelmi kötés nem átok és ha akarod meg is lehet törni csak vissza fele kell csinálni mindent.
2022. júl. 23. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!