Be lehet vonzani a nagyot rossz dolgokat is?
Akár magunk vagy mások részére? Volt valaki olyan aki másnak be tudott vonzani rossz dolgokat?
Értelmes válaszokat szeretnék.
Én ennek a szakértője vagyok
Másnak nem de magamnak már a létezésemmel akar egy armageddont is bevonzok
Hogy miért arra én is keresem a választ
Mindenki aki itt azt írta hogy igen létezik ilyen formában a bevonzás, bővebben is tudtok erről?
Mert én azért is találtam erre a helyre mert erről szerettem volna tájékozódni, a “vonzás törvényéről” de a mai napig nem találtam itt sem normális magyarázatot erre
És itt most nem arra gondolok hogy egy szorongó vizsga előtt vért izzad és emiatt lesz szar a teljesítménye, hanem arra hogy otthon szorongsz magadban és utána sorra kapod a rossz híreket… ez tőled függetlennek kellene hogy legyen, hacsak tényleg nem megfigyelés alatt állunk vmi által……
Amúgy kérdező ha pl te is szorongó vagy, az kialakult vmi miatt és ha vki pl egy szar nyomorult, szorongó szerencsétlen családba született, akkor egész életére nyomorult lesz ő is, mert nincs olyan ember aki ilyen családból kikerülve normális életet tudna élni és ne lenne szociális fobiaja es ne szorongana. Úgyhogy még születése előtt aláírta a halálos ítéletét
8. Fontos azt is tudni, hogy prekogníció is létezik. Megérzés. Attól szorongsz, hogy egy bizonyos esemény bekövetkezik, és az be is következik, vagy általánosan, szokatlanul szorongsz, és ezt követően baj történik? Az első "vonzás", a második előérzet. Az első esetben te okozod a bajt, mert úgymond bevonzod, a második esetben a baj az ok, és a szorongás az okozat.
Az pedig elég erős tévedés, hogy nincs olyan, aki egy szorongó, negatív családi környezetből ne tudna úgy kikerülni, hogy később normális életet éljen. Ugyanúgy, ahogy a legjobb családokból is kerülnek ki negatív, szorongó, depressziós emberek. Aki nem túl jó körülmények között nevelkedik, annak többet kell dolgoznia a normális életért, de semmi esetre sem predeterminált a nyomora. Aki feladja, annak viszont az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!