Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki(k) elolvasnák az...

Valaki(k) elolvasnák az írásaim és véleményeznék?

Figyelt kérdés

Nem merem senkinek se nagyon megmutatni őket, pedig régóta írok és szeretem. Örülnék ha valaki megmondaná, milyennek érzi az írásaimat. Van köztük novella, szatíra, paródia, meg tanítóbb jellegű, meg magyarázó cikk is, de a novellákkal kezdeném.

Rövidek és pörgősek, mivel én is a gyorsaságot szeretem és a lényeget, tehát nem egy sablonos, lassú bevezető, meg hosszú felvázolás, ilyenek.

Azért ezotériába írom, mert inkább a spiritualizmusra nyitott emberekre lennék kíváncsi mert ilyen jellegű dolgok is vannak benne. De nem szélsőségesen ilyen szerintem, nem angyalok meg ezek, inkább valóság megkérdőjelezések, tudatosság. Szóval bárkinek szívesen elküldöm.

Egy blogom is van, azt annak küldöm, akinél látom hogy jobban érdekli.

Szóval, nagyon szívesen várom a kommenteket vagy privátokat, és hálás lennék érte. Esetleg olyan FB csoportokat is fogadnék ahol ez okés, bár oda se merném annyira beküldeni szerintem.

2022. dec. 25. 23:31
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Szó van benne a végtelen körforgásról, Isten paradoxonáról, az ok-okozati fölötti teremtőről.

EZEK FILOZÓFIÁK. AZ ezotéria legkisebb részét képezik.

inteligens vagy. oké h a te gondolataidat akarod átnyújtani másoknak, de az a baj h más nem akar ezekkel a gondolatokkal foglalkozni vagy azonosúlni. mert a világban ezek zajlanak amiket leírtál. viszont aki olvasni akar az pont az h ezt a szubjektív világból kicsit kikerűljön.

bevonhatod magadat s a gondolataidat, de tedd érdekessé és izgalmasabbá h mások valóban akarjanak foglalkozni olvasgatás közben is a valós világgal és akarjon mas is a te gondolataiddal is azonosúlni.

2022. dec. 27. 20:01
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

olyan érzése van az embernek h minden karakter maga az író és ez így néz ki:

ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN stb.

Ahelyett, hogy a karakterekben mindenki megtalálná saját magát.

2022. dec. 27. 20:04
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Tarr Dániel, Váradi Tibor, Rudolf Steiner és hasonlók munkásságait kellene olvasnod. ezekben is van bőven filozófia, de még a valódi spirituális, ezotérikus, okkult, paranormális dolgok is.
2022. dec. 27. 20:07
 24/40 anonim ***** válasza:
Elküldenéd nekem is? Szívesen elolvasnám.
2022. dec. 27. 22:45
 25/40 A kérdező kommentje:

A 20-as szerint tehát egy nulla, ami semmire sem érdemes.

Mazu pedig egy párbeszéddel teli írást, ahol pont az eszmefuttatás a lényeg, ott várt kevesebb párbeszédet és tájleírást. Ezek után a véleménye nem annyira releváns számomra.

Nagyon sokat tanultam érzelmileg a kritikákból, és azt érzem egyáltalán nem kell megfelelniük. :) Többen visszajeleztek hogy nekik nagyon tetszett, nekem pedig ők a fontosak. A célközönségemet nem tudom még.

Ettől függetlenül mindenkinek a véleményén alaposan elgondolkodok, mert mindenki valóságának van alapja, és tisztában vagyok vele, hogy ezen szempontokból csupa hiba az írásom.

2022. dec. 27. 22:56
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. nem kaptam semmit, ezért hiányérzetem volt 😥
2022. dec. 27. 22:58
 27/40 A kérdező kommentje:

"Az ezotériának pont itt van a helye és nem a valóságban."

Inkább nyitottabb személyeknek küldöm el.

2022. dec. 27. 23:01
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért csak mese? Mert arról én is tudok írni, hogy a piros miért nem kék...
2022. dec. 27. 23:03
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

En írtam a 20-ast, és azt is, hogy kiadónál dolgozom.

Fogalmam sincs, mit értesz az alatt, hogy érzelmileg tanultál a kritikákból, ennek semmi köze érzelemhez, a munkádat veleményeztük.

Sajnálom, ha rosszul esik amit írtam, attól még igaz.

Ha viszont nem érdekel a kritika, akkor nem tudom, kinek a véleménye érdekel téged, ezek az írások nem jók. Lehetne fejlődni, de ha felveszed a szemellenzőt és csak azt hallod meg, ami számodra pozitív, sosem fogsz tisztán látni.

2022. dec. 27. 23:15
 30/40 A kérdező kommentje:

"Fogalmam sincs, mit értesz az alatt, hogy érzelmileg tanultál a kritikákból, ennek semmi köze érzelemhez, a munkádat veleményeztük."

A munkámhoz nekem voltak írásaim kötődve. Ha pedig az ember a munkájához köti az érzelmeit, és kritika éri, akkor azon keresztül tud magában új érzelmi pontokra jutni.

"ennek semmi köze érzelemhez,"

Tehát ez magad számára igaz, az én számomra nem. Én érzelmeket élek meg.

"Ha viszont nem érdekel a kritika,"

Nem mondtam, hogy nem érdekel a kritika.

"ezek az írások nem jók."

Ez a te véleményed. Hasonlóan Mazuval, a véleményeiteket univerzálisnak tekintitek. Vannak a könyvkereskedelemnek elvárásai és keretei, de nekem azokhoz nem kell megfelelnem. Te azokban gondolkodsz, és azokhoz képest gondolkodsz az írásaimról. Az, hogy mi jó és mi nem, az relatív.

Én olvastam wattpadon nagyon fiatalok írásait, amik semmilyenek voltak, mégis az önkifejezésük sajátos módját, egyedi nézőpontjaikat láttam amit megélnek. Minden írást jónak tartottam. Nincs rossz, csak annak, aki valamit elvár.

"Lehetne fejlődni, de ha felveszed a szemellenzőt és csak azt hallod meg, ami számodra pozitív, sosem fogsz tisztán látni."

Mintha egy betanult szöveget írnál, és el se olvastad volna amiket írtam ezelőtt. Hosszú ideje csak a negatívokon gondolkodom, és hogy mit fogok tenni azért, hogy jobbak legyenek az írásaim. Fejlődni csak akkor lehet, ha a hibáival tisztában van az ember.

Csak te, ugye nem látod az érzelmeket itt, ezért nem is érted miről beszéltem. Érzelmileg nem azonosulok a kritikákkal, nem fognak azok meghatározni engemet.

Ettől függetlenül nagyon nagyon érdekel. :)

2022. dec. 27. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!