Valaki(k) elolvasnák az írásaim és véleményeznék?
Nem merem senkinek se nagyon megmutatni őket, pedig régóta írok és szeretem. Örülnék ha valaki megmondaná, milyennek érzi az írásaimat. Van köztük novella, szatíra, paródia, meg tanítóbb jellegű, meg magyarázó cikk is, de a novellákkal kezdeném.
Rövidek és pörgősek, mivel én is a gyorsaságot szeretem és a lényeget, tehát nem egy sablonos, lassú bevezető, meg hosszú felvázolás, ilyenek.
Azért ezotériába írom, mert inkább a spiritualizmusra nyitott emberekre lennék kíváncsi mert ilyen jellegű dolgok is vannak benne. De nem szélsőségesen ilyen szerintem, nem angyalok meg ezek, inkább valóság megkérdőjelezések, tudatosság. Szóval bárkinek szívesen elküldöm.
Egy blogom is van, azt annak küldöm, akinél látom hogy jobban érdekli.
Szóval, nagyon szívesen várom a kommenteket vagy privátokat, és hálás lennék érte. Esetleg olyan FB csoportokat is fogadnék ahol ez okés, bár oda se merném annyira beküldeni szerintem.
Mindenkinek elküldtem, nagyon sokan írtatok, szinte számon se tudom tartani kinek melyiket küldtem, szóval lehet a blogomra fel fogom őket tölteni és csak azt küldöm mindenkinek. Nem számítottam ekkora érdeklődésre. (Még 1-2 embernek várnia kell, mert limiten van az üzenetküldési lehetőségem)
Nagyon köszönöm mindenkinek aki írt eddig.
10-es vagyok..Köszönöm szépen nagyon megtisztelsz a bizalmaddal. :)
Én személyszerint ezeket a gyöngyszemeket kaptam: :)
1.SIMON SEGÍTI A PÁNCIESÉT A DEPRESSZIÓN
2.FÖLDI KATASZTRÓFÁK TUDÓSÍTÁS
csak a többiek kedvéért...
Hát valóban nincs benne felesleges időhúzás,elnyújtott magyarázat vagy tökölés csak a cselekmény..A csavar jópofa volt...A második egyszerűen csak nem az én műfajom lényegében számomra volt borzalmas,de ettől még lehet jó maga az írás,ezt nálam profibbak fogják majd leírni...
A kedvedet ezért ne én vegyem el...Szepes Márián,Terry Brookson nevelkedtem és az érettebb korosztályhoz is tartozom de ettől még lehet mások számára hiánypótló és télleg mindig olyasmit kell csinálni amit tényleg szeretsz,mert csak abban van energia...így utószónak..minden más csak önámítás... ❤️
Köszönöm a kritikákat. :)
"én nem olvastam egyikben sem ezotérikus vagy misztikus dolgokat."
Szó van benne a végtelen körforgásról, Isten paradoxonáról, az ok-okozati fölötti teremtőről.
"csak a mai jelen világ gondjait, bajait tárja be."
Igen, mert erről szeretnék írni, ezeket tartom fontosnak. De amit mindenkinek elküldtem, abban egy végső megoldásra is jutott a dolog. Te emelted ki, hogy itt csak a gondok és bajok vannak, mikor pont arra tértem ki a végén a szövegben, hogy te vagy aki teremt, és nem kell léteznie gondnak sem, ha úgy irányítod.
"nincs semmi személy kinézet, személyiség, jellem vagy táj leírás. "
Én nekem nem a tájon, se a kinézeten volt a hangsúly. A személyiségek pedig igen, az én gondolkodásmódomhoz ragaszkodtak, a logikai mondandóm így tudtam átadni, de ebben igen fejlődnöm kell. :)
" alig történik valami."
Szerintem te cselekmény esetet vársz. Itt az elméleti síkon történt rengeteg dolog.
"túl sok a párbeszéd,"
Itt a te igényedet fejezed ki egy novellára, hogy te tájakat akarsz, leírásokat, kevés párbeszédet. Nekem nem ezek voltak a céljaim vele.
"nincs semmi ismeretei ezekben."
Egy-egy kis írásról következtetni az én tudásomra ezekről szerintem nem pontos.
Ettől függetlenül értékelem, mert más szemszögből is láthattam az írásaimat. Mindenkinek van egy célközönsége, úgy érzem nem te leszel az enyém, mert a meglévő lényeget amit át akartam bennük adni azt te kihagytad és mást szeretnél olvasni.
Na de ki a célközönséged?
Ezek nem novellák, nem is mondanám irodalomnak, inkább valami fajta eszmefuttatás, szóval kifejted a véleményed egy pár dologról, műfajba sem sorolhatóak.
Nem túl eredetiek a gondolatok sem.
Kiadni nyilván nem fogja semmilyen kiadó, szerintem olvasásra sem túl eredetiek, klisés, a szereplőknek nincs semmilyen személyisége, szóval max egy kis tanmese lehetne, de ahhoz meg a cselekmény hiányzik. Gyakorlatilag a véleményed írod le pár dologról, max adsz neki egy parbeszéd formát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!